inter
Pionier e-mobilności
Dokładnie, dziś nawet pytałem sąsiada, co ma warsztat i był lekko zdziwiony. Pamiętał o F126p i ciężarkach, ale tam było h.... zawieszenie na resorze.Tak powinno się robić, ale mało kto zadaje sobie ten trud.
Dokładnie, dziś nawet pytałem sąsiada, co ma warsztat i był lekko zdziwiony. Pamiętał o F126p i ciężarkach, ale tam było h.... zawieszenie na resorze.Tak powinno się robić, ale mało kto zadaje sobie ten trud.
Auta spięte mocno pasami na statku często mają rozjechaną delikatnie zbieżność połówkową.Tesla też podaje nastawy dla nieobciążonego zawieszenia, ale jednocześnie zaznacza że dla najlepszych efektów należy ustawiać z obciążeniem. Moim zdaniem to jest w szczególności istotne dla Y/3, które są wrażliwe na jakiekolwiek odchyły czy to w kwestii geometrii czy samych opon. Ja bym fabryki w nowym aucie nie poprawiał, chyba że bym zauważył jakieś niepokojące objawy.
A mi się wydawało że ich nawet nie spinają pasami, tylko stoją na takiej tarce jak na zwykłym promie. Jeden statek z chińskimi elektrykami przez to zatonął bo w sztormie zaczęły te samochody się przesuwać. Masz może zdjęcia z takiego statku transportującego tesle?Auta spięte mocno pasami na statku często mają rozjechaną delikatnie zbieżność połówkową.
Jest gdzieś na forum, na początku 2024 roku. Chyba dostawa I kw 2024.A mi się wydawało że ich nawet nie spinają pasami, tylko stoją na takiej tarce jak na zwykłym promie. Jeden statek z chińskimi elektrykami przez to zatonął bo w sztormie zaczęły te samochody się przesuwać. Masz może zdjęcia z takiego statku transportującego tesle?
Faktycznie i jest też zupełnie płaska podłoga. Nie powiedziane też że na każdym statku jest tak samo.Ja znalazłem coś takiego:. Faktycznie są przypięte pasami
Taki mały skok przebiegu? To moją chyba do wsi obok pojechali, bo 3km więcej mi pokazujeDla czekających - CMA CGM INDIANAPOLIS zadokował wczoraj ok. 19:30, dostałem informację od leasingu, że Tesla miała wysyłać papiery do rejestracji w piątek i poniedziałek.
W mojej przebieg zwiększył się z 6,39 km na 6,97 km co wskazuje na to że auto zostało rozładowane i czeka na placu.
Informacji oficjalnych od Tesli oczywiście zero poza zabookowaniem terminu w aplikacji :v
Ktos się pojechał karnąćTaki mały skok przebiegu? To moją chyba do wsi obok pojechali, bo 3km więcej mi pokazujeGdzie i kiedy odbierasz?
Ja odbiór na sobotę na 10:30 w Katowicach mam (o ile tego nie przesuną
)
Ja też Katowice, najwcześniej mogłem wybrać poniedziałek 17.03 o 10:30Taki mały skok przebiegu? To moją chyba do wsi obok pojechali, bo 3km więcej mi pokazujeGdzie i kiedy odbierasz?
Ja odbiór na sobotę na 10:30 w Katowicach mam (o ile tego nie przesuną
)