To może jeszcze taki model z trefnym komputerem, który za chwilę padnie?model z 2024 wyprodukowany jest w sierpniu, to tak informacyjnie jakby przyszły właściciel szukała ja dołączam się do tych co czekają i nic nie wiedzą
![]()
To może jeszcze taki model z trefnym komputerem, który za chwilę padnie?model z 2024 wyprodukowany jest w sierpniu, to tak informacyjnie jakby przyszły właściciel szukała ja dołączam się do tych co czekają i nic nie wiedzą
![]()
Tesla started in December 2024 to solve the problem with a software update to address it. This update modifies the vehicle's power-on sequence to prevent the short circuit in the computer's power components. Affected updates include:
2024.44.25.3
2024.45.25.6
Newer versions
For vehicles that are already affected by an HW4 failure Tesla offers a free replacement of the computer. Vehicles that have been replaced after the December 16, 2024 are already equipped with the revised hardware and updated software.
Możesz to rozwinąć? Bo ja byłem w salonie, nie pytałem co płynie, ale zapytałem kiedy szacunkowo byłby egzemplarz który chce to mi powiedziano, że czerwiec/lipiec ale bardziej lipiec, po chwili sprawdzono, że w Poznaniu jest, ale 24 rok. Później i tak został mi on przypisany, ale z niego zrezygnowałem, bo chcę 2025.Jak chcesz szybko to tylko taka droga. Inaczej możesz czekać, bo twojego wymarzonego samochodu nie ma na statku.
Ja się akurat pofatygowałem do salonu, dowiedziałem sie co płynie i tego samego dnia zamówiłem przez internet.
W salonie mogą Ci sprawdzić jakie konkretnie konfiguracje są w drodze i zarezerwować samochod po VINie. Ostatnio mi pokazywali - mają taki tracker, który pokazuje im dokładną lokalizację i specyfikację.Możesz to rozwinąć? Bo ja byłem w salonie, nie pytałem co płynie
No to w salonie byłem raz i każdy był miły, pooglądałem, pogadałem i co do wersji która mnie interesuje to tylko było info, że czerwiec/lipiec, ale nie wiadomo. A w apce delivery advisor to już w ogóle nawet nie określił jakichkolwiek ram czasowych. Strasznie słabo bo myślałem, że mają to lepiej zorganizowane, podczas zamawiania auta informują, że szacowany termin to czerwiec, a tydzień po zamówieniu zamiast coś się wyjaśniać wiem coraz mniej.W salonie mogą Ci sprawdzić jakie konkretnie konfiguracje są w drodze i zarezerwować samochod po VINie. Ostatnio mi pokazywali - mają taki tracker, który pokazuje im dokładną lokalizację i specyfikację.
GOLD ESTRELLA ma być w Koper 12 czerwca.No to w salonie byłem raz i każdy był miły, pooglądałem, pogadałem i co do wersji która mnie interesuje to tylko było info, że czerwiec/lipiec, ale nie wiadomo. A w apce delivery advisor to już w ogóle nawet nie określił jakichkolwiek ram czasowych. Strasznie słabo bo myślałem, że mają to lepiej zorganizowane, podczas zamawiania auta informują, że szacowany termin to czerwiec, a tydzień po zamówieniu zamiast coś się wyjaśniać wiem coraz mniej.
Na statku płyną nie tylko zamówione modele, ale również jakieś randomowe, jeśli faktycznie mają do nich wgląd i nie ma odpowiednika do mojego zamówienia to znaczy, że czekam na kolejny statek który jeszcze nie wypłynął
No to w salonie byłem raz i każdy był miły, pooglądałem, pogadałem i co do wersji która mnie interesuje to tylko było info, że czerwiec/lipiec, ale nie wiadomo. A w apce delivery advisor to już w ogóle nawet nie określił jakichkolwiek ram czasowych. Strasznie słabo bo myślałem, że mają to lepiej zorganizowane, podczas zamawiania auta informują, że szacowany termin to czerwiec, a tydzień po zamówieniu zamiast coś się wyjaśniać wiem coraz mniej.
Na statku płyną nie tylko zamówione modele, ale również jakieś randomowe, jeśli faktycznie mają do nich wgląd i nie ma odpowiednika do mojego zamówienia to znaczy, że czekam na kolejny statek który jeszcze nie wypłynął