Dostawy Y Juniper - 2025

Marcellchen

Zadomawiam się
Tesla dopuszcza nawet 80 km, tyle miały wpisane niektóre auta na stocku i info było żę są nowe :).
Braliscie AWD z czarnym środkiem ?
Ja zamówiłem RWD SR białe wnetrze. Zamowiony 9 maja. VIN w skrypcie byl tydzień temu, wczoraj podpiął sie do aplikacji, pojawiło sie ETA z datą 11/06, dzis zmienili ETA na 10/06. Wskoczył przebieg z 30 km na 1,44 km. A przed chwila faktura wskoczyła na konto i telefon z Ząbek. Może w przyszłym tygodniu bedzie odbiór.

churro

Zadomawiam się
Zamwienie wczoraj około 8, około 10 pojawił się VIN. Skrypt pokazuje że samochód dotrze do miejsca odbiory 12 czerwca.
Wydaje się więc, że nie jest już "od ręki" - jak to było wcześniej. Może coś ze sprzedażą ruszyło, przystopowali z produkcją, albo po prostu tak mi się trafiło ;)
nie ma co patrzeć co skrypt pokazuje, mi pokazuje auto zamówione 13 maja z data przybycia do centrum dostaw na 05.06, a auto nawet nie jest na lawecie.
Reservation Date: 2025-05-13T
Delivery Window: None //wcześniej było maj
ETA to Delivery Center: 2025-06-05T00:00:00

Last edited:

Krk

Posiadacz elektryka
AWD, czarne wnętrze. u nas na szczęście nie było problemu z wnętrzem - nam się to białe po prostu nie podoba (a do tego mamy 2 małe fleje na tylnych siedzeniach).
ja też wziąłem czarne wnętrze i jestem zaskoczony, że widać na tym kurz i wszystko co tłuste. Wystarczy, że ktoś ma pokremowane świeżo ręce i każdy paluch widać. Nawet nie chcę myśleć jak to będzie w lecie na wczasach jak każdy naolejkowany będzie. Nie widać tylko brudu od czarnych i niebieskich dżinsów :) W poprzednim samochodzie miałem białą skórę i takich rzeczy nie było.

margielm

Zadomawiam się
nie ma co patrzeć co skrypt pokazuje, mi pokazuje auto zamówione 13 maja z data przybycia do centrum dostaw na 05.06, a auto nawet nie jest na lawecie.
Dostałem fakturę końcowa - data dostawy na fakturze dokładanie taka sama jak wcześniej pokazywał skrypt. Czyli jednak jest co patrzeć na to co skrypt pokazuje.. czy może się zmienić? na pewno.. ale daje to jakieś pojęcie o tym co się dzieje.

churro

Zadomawiam się
Dostałem fakturę końcowa - data dostawy na fakturze dokładanie taka sama jak wcześniej pokazywał skrypt. Czyli jednak jest co patrzeć na to co skrypt pokazuje.. czy może się zmienić? na pewno.. ale daje to jakieś pojęcie o tym co się dzieje.
Tak, na pierwszej fakturze miałem datę 30 maj, potem zmienili na 9 ale nadal 0 kontaktu więc już nie liczę na poniedziałek. Podobno ta data na fakturze jest taka losowa.