Dostawy Y Juniper - 2025

Mariusz1978

Nowy na Forum
Mam normalną wersję LongRange.
Ta za 229900. W bagażniku miałem gaśnicę, apteczkę, przewód do ładowana i hak (ze zdjęcia).
Jeśli miałeś Launch Edition, to jest w standardzie. W innych za dopłatą.
Ta za 229900. W bagażniku miałem gaśnicę, apteczkę, przewód do ładowana i hak (ze zdjęcia).

krzyss

Pionier e-mobilności

No to zobacz pod spod auta czy masz w co ten hak zamontowac :)

umcus

Pionier e-mobilności

No to spróbuj zamontować. Jeśli wszystko masz, to niezły gratis dostałeś :) A zdjęcia nie widać.

Krk

Posiadacz elektryka
No i *uj w bombki strzelił. Lawieciarz zrobił sobie extra przystanek na jakimś MOPie i w związku z tym dziś nie dojedzie, mimo że dzisiaj to i tak był jeden dzień obsuwy. Termin wstępnie przesunięty na kolejną sobotę, tyle, że ja z kolei nie wiem, czy będę w stanie wtedy odebrać, więc od razu im powiedziałem, że potwierdzę im dopiero w przyszłą sobotę o 10.
no ja też w przyszłym tygodniu nie odbiorę bo w środę wyjeżdżam i wracam w niedzielę,
w poniedziałek 17.03 zarejestruję to myślę, że z tydzień im jeszcze zejdzie i odbiorę po 23.03

Jaceq

Pionier e-mobilności
No to spróbuj zamontować. Jeśli wszystko masz, to niezły gratis dostałeś :) A zdjęcia nie widać.
Dokładnie, gratis za 6,5k - pozazdrościć :)

Krk

Posiadacz elektryka
ja mam 4100 też assistance 1500km,
z czego OC 345 a AC 3300 ze zniżkami,

zastanawia mnie to OC, jak pisałem w innym wątku, bo jedna firma dała mi OC za 1271 zł jako minimalne ustawowe.
Ale ktoś mi już napisał, że nie ma czegoś takiego.

W tym roku za ICE płacę 650 za OC, muszę dopytać w poniedziałek ubezpieczyciela o co tu chodzi

STMS

Pionier e-mobilności

zastanawia mnie to OC, jak pisałem w innym wątku, bo jedna firma dała mi OC za 1271 zł jako minimalne ustawowe.

W tym roku za ICE płacę 650 za OC, muszę dopytać w poniedziałek ubezpieczyciela o co tu chodzi

Minimalne ustawowe pewno mieli na myśli kwoty ustawowe odpowiedzialności

CODI

Fachowiec

Gdzie wziales ubezpieczenie ? I jaki powiat jesli to nie tajemnica ?