PAIT
Fachowiec
@PAIT zrob zdjecie Twoich felg i opon ? Jak tam z rantem ? Zakladam ze masz 19 cali w LR AWD.
Jutro jak nie zapomnę to zrobię. Ale z tego co pamięć wzrokowa nie myli to faktycznie rant opony tym razem osłania felgę. Jutro się upewnie.
@PAIT, a czy mógłbyś zrobić test matrixów z Junipera? Najlepiej porównać z iq light z Golfa (o ile miałeś)![]()
Planuje nagrać taki film.
Miałem w Golfie IQ.Light i byłem z nich bardzo zadowolony.
Generalnie Matrixy w Tesli póki co niezbyt mi siedzą. Spodziewałem się znacznie więcej po technologii Tesli. Liczyłem, że mając dwie frontowe kamery, z czego jedna nieszerokokątna o wysokiej rozdzielczości to wykrywanie aut z przeciwka będzie działać lepiej niż z Golfie z kamerą jak znam życie 720p.
Pod względem jasności są delikatnie gorsze niż w Golfie, pod względem wykrywanie aut i wygaszania ich są.. zauważalnie gorsze. Wolniej wykrywają, gorzej wykrywają i często jak już wykryją pojazd z naprzeciwka to po chwili go gubią i mrugają kilka razy po nim... 🤨 Wstyd mi ich używać.. xD
Liczę na rychłe aktualizacje związane z tymi światłami. Pół biedy, że chociaż są jaśniejsze od 3 HL, bo tamte światła to dla mnie porażka. Sam algorytm wykrywania pojazdów może się zmienić, jasność i jakość lamp jest "niezmienialna".