Nawet nie wiedziałem że taka wersja była. Może cenowo nie byla atrakcyjna?Bodajze w Meksyku zainteresowanie Modelem 3 "w szmacie" bylo praktycznie zerowe
Dokładnie tak. CCC.Nawet nie wiedziałem że taka wersja była. Może cenowo nie byla atrakcyjna?
Przynajmniej jesteś konsekwentny. Alcantara to tkanina (szmata), nie skóraJa tam osobiście wolę szmatę od skóry a tym bardziej syntetycznej. A najbardziej to lubie alkantarę.
Raczej starają się zapewnić zróżnicowany asortyment. Na 3HL jak patrzyłem w zeszłym roku też było trochę wersji w różnych kolorach z kołami 19". Widziałem już na żywo sporo 3HL (i w Polsce i poza) ale... nie widziałem jeszcze ani jednej na 19", wszystkie były na standardowych 18".Apropos nowego Y-ka w inventory.
Nie wierze ze ludzie zamawiali tak masowo Y-ki z tymi drogimi 20 calowymi felgami i wszystkimi kolorami. Raczej Tesla próbuje sobie podnieść przychód i marże dodajac ficzery do aut na stocku. Chyba ze ludzie nieprzytomnie klikali kolory i felgi i porzucali zamówienia przed odbiorem (w co nie wierze).
Jest taniej, zauważ że jest hak.
Ok wiec mozna przyjąć ze to nie pozostała inventory a prezentacja portfolioRaczej starają się zapewnić zróżnicowany asortyment. Na 3HL jak patrzyłem w zeszłym roku też było trochę wersji w różnych kolorach z kołami 19". Widziałem już na żywo sporo 3HL (i w Polsce i poza) ale... nie widziałem jeszcze ani jednej na 19", wszystkie były na standardowych 18".
jak taniej? cena w inventory jest dokładnie taka sama jak przy zamówieniu customowym (w założeniu że zamówiliśmy dokłądnie to samo co w inventory). No i niestety zniżki nadal się nie aplikująJest taniej, zauważ że jest hak.