Dostawy Y Juniper - 2025

umcus

Pionier e-mobilności
Nawet nie wiedziałem że taka wersja była. Może cenowo nie byla atrakcyjna?
Dokładnie tak. CCC.
Ja tam osobiście wolę szmatę od skóry a tym bardziej syntetycznej. A najbardziej to lubie alkantarę.
Przynajmniej jesteś konsekwentny. Alcantara to tkanina (szmata), nie skóra :) Jedyne czego nie lubię w alcantarze, że jak już się zabrudzi, to trzeba o wiele więcej wysiłku włożyć w doczyszczenie, niż przy skórze.

CODI

Zadomawiam się
Apropos nowego Y-ka w inventory.
Nie wierze ze ludzie zamawiali tak masowo Y-ki z tymi drogimi 20 calowymi felgami i wszystkimi kolorami. Raczej Tesla próbuje sobie podnieść przychód i marże dodajac ficzery do aut na stocku. Chyba ze ludzie nieprzytomnie klikali kolory i felgi i porzucali zamówienia przed odbiorem (w co nie wierze).

umcus

Pionier e-mobilności
Apropos nowego Y-ka w inventory.
Nie wierze ze ludzie zamawiali tak masowo Y-ki z tymi drogimi 20 calowymi felgami i wszystkimi kolorami. Raczej Tesla próbuje sobie podnieść przychód i marże dodajac ficzery do aut na stocku. Chyba ze ludzie nieprzytomnie klikali kolory i felgi i porzucali zamówienia przed odbiorem (w co nie wierze).
Raczej starają się zapewnić zróżnicowany asortyment. Na 3HL jak patrzyłem w zeszłym roku też było trochę wersji w różnych kolorach z kołami 19". Widziałem już na żywo sporo 3HL (i w Polsce i poza) ale... nie widziałem jeszcze ani jednej na 19", wszystkie były na standardowych 18".

inter

Pionier e-mobilności

CODI

Zadomawiam się
Raczej starają się zapewnić zróżnicowany asortyment. Na 3HL jak patrzyłem w zeszłym roku też było trochę wersji w różnych kolorach z kołami 19". Widziałem już na żywo sporo 3HL (i w Polsce i poza) ale... nie widziałem jeszcze ani jednej na 19", wszystkie były na standardowych 18".
Ok wiec mozna przyjąć ze to nie pozostała inventory a prezentacja portfolio :)

Najnowsze dyskusje