Dostawy Y Juniper - 2025

umcus

Pionier e-mobilności
LOL, no z jednej strony taka softwareowa firma, której UI jest przedstawiany jako złoty standard w motoryzacji - a z drugiej strony takie kwiatki które są mega proste do naprawy (ale rozumiem, że wszystko ma swój priorytet..).
Myślę, że raczej nigdy tego nie zmienią. Oni mają apkę zrobioną na rynek amerykański i jedyne co robią, to tłumaczą na poszczególne rynki bez zmian treści.
BTW. w podzięce za Twoje bardzo pomocne, merytoryczne i spokojne wiadomości na forum - użyłem twojego referala. Oby się te punkty przydały ;)
Dziękuję :)

:)

margielm

Zadomawiam się
Myślę, że raczej nigdy tego nie zmienią. Oni mają apkę zrobioną na rynek amerykański i jedyne co robią, to tłumaczą na poszczególne rynki bez zmian treści.
Dokładnie tak to wygląda... jako software architect - jest to dla mnie kompletnie niezrozumiałe biorąc pod uwagę "globalność" firmy.

pf10711

Nowy na Forum
Dla zamówień z białym wnętrzem polecam rozważyć zmianę na czarne – sam zmieniłem w poniedziałek, VIN pojawił się natychmiast, a leasing, rejestracja (SCM) oraz ubezpieczenie i GAP (Polismate) zostały załatwione praktycznie w dwa dni robocze. W sobotę odbieram samochód :)

margielm

Zadomawiam się
ja dzisiaj (quick silver + czarne wnętrze) dostałem VIM 2h po zamówieniu. w jaki sposób kontaktowałeś się z Polismate? strona to jakiś żart.. tylko logo się wyświetla :)

Bronek

Pionier e-mobilności
Biale wnetrze to jest białe i warte oczekiwania.
Zakup Tesli jest i tak jednym z najbardziej banalnych zakupów samochodów w ogóle. Zajmuje tak z 15 minut

pf10711

Nowy na Forum
ja dzisiaj (quick silver + czarne wnętrze) dostałem VIM 2h po zamówieniu. w jaki sposób kontaktowałeś się z Polismate? strona to jakiś żart.. tylko logo się wyświetla :)
skontaktowałem się z Dominikiem Kasztelaniec przez facebooka :) jest aktywny na grupach facebookowych tesli.

Last edited:

pf10711

Nowy na Forum
Biale wnetrze to jest białe i warte oczekiwania.
Zakup Tesli jest i tak jednym z najbardziej banalnych zakupów samochodów w ogóle. Zajmuje tak z 15 minut
Pewnie tak, ale ryzyko dostawy dopiero w lipcu – a co za tym idzie, utrata promocyjnego finansowania – skutecznie przekonały mnie do wyboru czarnego wnętrza :) Przy moich parametrach leasingu to oszczędność rzędu 20k zł netto.

umcus

Pionier e-mobilności
Gdzieś mi się przewinęło na "iksie", że promocyjne oprocentowanie ma zniknąć w połowie czerwca, ale zabijcie mnie, nie przypomnę sobie, czy chodziło o 3 czy Y czy oba. Pomijając oczywiście to, że z Teslą nigdy nic nie wiadomo na 100%, nawet gdyby to była pewna informacja od samego CEO ;)