Dostawy Y Juniper - 2025

pik

Zadomawiam się
Cześć, mam pytanie odnośnie odpowiedzi "opiekuna" Chodzi o osobę z tesli czy z podmiotu który udziela leasingu? Sprawa wygląda tak - to Tesla dopłaca do promocyjnych leasingów. I tesla decyduje kiedy zakończyć czy przedłużyć, ewentualnie zmienić promocję. Rozmawiałem dziś w Santanderze - decyduje data rejestracji, a nie umowa zawarta wcześniej. Jak Tesla skończy promocję to będzie problem. Czekam co się będzie działo gdyż zamówiłem 18.04 i na dziś wiem że odbiór planowany - przełom czerwca/lipca. Stwierdziłem że raz się żyje i nadal czekam na białe wnętrze. Czy okaże się to błędem jak zakończą promocję 2,49% czas pokaże, Dam znać
Czy są jakieś informacje, które wskazywałyby, że kończy się promocyjne oprocentowanie? Skąd te obawy?

PrzemekTY

Nowy na Forum
Czy są jakieś informacje, które wskazywałyby, że kończy się promocyjne oprocentowanie? Skąd te obawy?
To informacja z Tesli. Promocja aktualnie do końca II kwartału. Nie mają jeszcze informacji czy zostanie zmieniona, przedłużona bądź anulowana. Były wyżej różne wpisy odnośnie gwarancji zachowania warunków. Ja usłyszałem że takiej gwarancji nie ma i nikt nie chciał mi tego "obiecać". Dodam że rozmawiałem zarówno z osobą z Tesli jak i przedstawicielem Santander.

margielm

Zadomawiam się
Aktualnie na polskiej stronie tesli nie ma żadnej informacji odnośnie tego kiedy kończy się promocyjne oprocentowanie leasingów.
Natomiast, jest taka informacja:

Finansowanie jest dostępne tylko do wyczerpania zapasów.

Także oni sobie furtkę zostawili do zamknięcia tego w dowolnym momencie - bo nikt nie wie co to są te "zapasy".