Ale Tesla grubo jedzie! No i finansowanie promo 2% dają na inventory?Znowu pojawiły się setki dostępnych samochodów.
Tak. Jakbyś wiedział jaki orientacyjny termin dostawy tych aut (najlepiej zadzwonić do salonu Tesli) to daj znać![]()
Ale Tesla grubo jedzie! No i finansowanie promo 2% dają na inventory?Znowu pojawiły się setki dostępnych samochodów.
Tak. Jakbyś wiedział jaki orientacyjny termin dostawy tych aut (najlepiej zadzwonić do salonu Tesli) to daj znać![]()
Myślałem, że te, w których wyświetlają się miasta już fizycznie są w Europie i tylko kwestia transportu do PL. Ale chyba nie, na to wychodzi...Zamowilem long range, ale dostawe pokazuje 6-12 września. Edycja zamowienia była dokonana za posrednictwem infolinii z Tesla Wawa, czy referal przechodzi czy przepadl i figa z 1500km superchsrgerow?(edycja z Long range 614wltp na 580wltp)
No to Freemont z Panasonic i zmienną jakością czy Szanghaj Sierpień LG WLTP 580 km, ale jakość naprawdę dobra... No i taniej!ja mam rezerwacje na LR na listopad i zastanawiam sie czy nie anulowac i nie wziac z tych dostępnych. tylko licze na jakies ulepszenia w listopadzie![]()
Ja tak samo miałem. Jednak nie chcę juz dłużej czekac. 9tys taniej kosztem 5kWh i 3 msc wczesniej. Potencjalnie oddac na wynajen na 3 msc to kwota rzędu 20tys zl ;pja mam rezerwacje na LR na listopad i zastanawiam sie czy nie anulowac i nie wziac z tych dostępnych. tylko licze na jakies ulepszenia w listopadzie![]()
Nie do końca, będzie made in China 82Wh LGNo to Freemont z Panasonic i zmienną jakością czy Szanghaj Sierpień LG WLTP 580 km, ale jakość naprawdę dobra... No i taniej!
Ale kiedyś. A tu możesz mieć teraz.Nie do końca, będzie made in China 82Wh LG![]()
akurat za 3 mce kończe budowę, na wynajmowanym nie mialbym jak ładować. Teoretycznie mógłbym w garazu na noc na budowie zostawiacJa tak samo miałem. Jednak nie chcę juz dłużej czekac. 9tys taniej kosztem 5kWh i 3 msc wczesniej. Potencjalnie oddac na wynajen na 3 msc to kwota rzędu 20tys zl ;p