to cię oszukał .w Polskich salonach nie znajdziesz elektrycznej wersji. jak znajdziesz to napisz bo sam jestem zainteresowany. nawet chciałem go zamówić bez jazdy testowej ale przeraziło mnie to że w danych technicznych pisze że moment obrotowy wynosi zaledwie 120Nm. dla porównania podaję dane samochodów elektrycznych o zbliżonej mocy.Godzinę temu dzwonili do mnie z lokalnego salonu Citroena (Rybnik), że własnie przyjechał do nich pierwszy egzemplarz.
Niedługo może nawet jedzić jako demo. Tak że tego ...
Powinna już być, bo niektórzy dealerzy pokazują, że mają u siebie.to cię oszukał .w Polskich salonach nie znajdziesz elektrycznej wersji. jak znajdziesz to napisz bo sam jestem zainteresowany
Kia Niro i hunday kona w jakich cenach startują? Tak przy osobistej wizycie w salonie? Za ile można by było wyjechać za gotówkę?Dziś chciałem obejrzeć z żoną auta, które nam się podobają: Honda, KIA, Hyundai, Citroen.
Udało się z KIA Niro i Hyundai Kona. W tym momencie na prowadzeniu najtańsza Kona z mniejszą baterią.
Na deser zostanie C-3 w wersji MAX
Jak wrażenia? Też byłem zapisany na e-c3 ale wczoraj kupiłem nowe e-c4 za 120tys z 2023. Przekonała mnie bardzo atrakcyjna cena, większy moment obrotowy i pompa ciepła w e-c4.View attachment 22862W biegłym tygodniu odebraliśmy eC3 dla żony. Szybka decyzja i chyba ostatnia marka w Stellantis z kredytem 0% (przynajmniej z tych, co sprawdzałem). Kontakt z francuską motoryzacją po raz pierwszy. Elektryk również. Testujemy, próbujemy. Aplikacja działa tragicznie (nie widać belki z ustawianiem temperatury, ładowanie z ustawioną godziną laduje do 100%). Bądź co bądź, dealerzy (Zdunek Gdańsk) eC3 do testów już mają.
Opóźnienie i problemy w produkcji które miały być jego powodem też dołożyło cegiełkę do mojej decyzji.Pewno recenzje znajdziesz ale do jazd w rejonie Śląska raczej niedostępne. W Rybniku stoi eC3 w salonie do podglądania. Ja czekam na jakieś info z salonu jak już będzie coś do jazdy. Ale cena 130 tys odstrasza i za tyle to ja nie jestem zainteresowany.
Trochę martwi też skala opóźnień: okazuje się że na zachodzie wygląda to tak samo, obsuwa prawie roczna. Czy to dobrze wróży odnośnie jakości? Chciałbym w to wierzyć ale słabo umiem![]()