EFL brak możliwości dofinansowania

grzywek

Zadomawiam się
Nie wydaje wam się, że to ściema? 7 miesięcy już "składają dokumenty". BOŚ jakoś w tym czasie potrafił przyjąć wiele innych firm do programu. Zastanawia mnie czy dałoby się uzyskać stanowisko BOŚ w tej sprawie, bo ewidentnie się nimi zasłaniają.

Michal

Moderator
Napiszcie do BOŚ z pytaniem o prowadzone rozmowy z EFL - może odpowiedzą.

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie muszą.. I widocznie nie chcą i się tłumaczą jak Panienka proszona do tańca, która na wszelki wypadek nie chce "palić mostów" gdyby i nie jej jednak inni przystojniejsi nie zaprosili

krzyss

Pionier e-mobilności
Co wiecej wiekszosci co maja leasingi w EFL zaraz mina dwa lata, wiec skonczy sie czas kiedy mozna skladac wniosek. No bo jak skladac jak czas trwania sie skonczyl …

grzywek

Zadomawiam się
Co wiecej wiekszosci co maja leasingi w EFL zaraz mina dwa lata, wiec skonczy sie czas kiedy mozna skladac wniosek. No bo jak skladac jak czas trwania sie skonczyl …
Który punkt jakiego dokumentu o tym mówi?

krzyss

Pionier e-mobilności
Który punkt jakiego dokumentu o tym mówi?
Nie wiem, ale logicznie myslac okres programu to dwa lata od odbioru auta… wiec jak mozna podpisac dokument po uplywie 2 lat ?
Z tego co wiem wszyscy co skladali wnioski otrzymywali kase przed uplywem dwoch lat… @Michal ty miales jakis ktorki okres ?

Michal

Moderator
Ja dostałem kasę niecałe 2 tygodnie przed końcem 2 lat ;)

grzywek

Zadomawiam się
Spytałem BOŚ o stanowisko w sprawie wskazując, że EFL zasłania się nimi w temacie procedur i dostałem odpowiedź 😊 Czyli teraz EFL i ich procedury i lecimy z dotacją! Jest nadzieja!

Attachments

• Screenshot_20230531-113804~2.png
    Screenshot_20230531-113804~2.png
    318,4 KB · Liczba wyświetleń: 23

chewbacca

Posiadacz elektryka
Spytałem BOŚ o stanowisko w sprawie wskazując, że EFL zasłania się nimi w temacie procedur i dostałem odpowiedź 😊 Czyli teraz EFL i ich procedury i lecimy z dotacją! Jest nadzieja!
Dajcie znać jak ktoś będzie miał jakieś info bezpośrednio od agenta EFL (np. od Emila :p )! Domyślam się, że nie ma co czekać na kontakt tylko trzeba samemu się do nich odezwać ale czy to już...?