EFL brak możliwości dofinansowania

krzyss

Pionier e-mobilności
A mnie minęły 2 lata od zakupu samochodu i BOŚ/NFOŚ/EFL twierdzą, że już nie można wnioskować o dotację.... Zrobili nas w konia - najpierw zwlekali, teraz mówią "nie należy się, bo minęły 2 lata". Oni nie rozróżniają "okresu trwałości" od terminu składania wniosków. Komuś w Was też minęły już 2 lata? Próbujmy naciskać:
Mowilem ze tak bedzie, same dokumenty i zachowanie BOS na to wskazywalo.
Skoro wszyscy twierdza ze sie nie da to nic nie zrobisz.

chewbacca

Posiadacz elektryka
Jest tu może ktoś komu udało się uzyskać dotację za pośrednictwem leasingu EFL? Pół roku temu była euforia, że EFL podpisało umowę z BOŚ. Podpisałem umowę, aneks kilka miesięcy temu i od tamtego momentu cisza. Sławetny Emil zdaje się odbierać telefony i odpisywać na maile od wielkiego dzwona. Nie wiem czy powinienem już tracić nadzieję czy jednak po prostu trzeba czekać :)

krzyss

Pionier e-mobilności
Jest tu może ktoś komu udało się uzyskać dotację za pośrednictwem leasingu EFL? Pół roku temu była euforia, że EFL podpisało umowę z BOŚ. Podpisałem umowę, aneks kilka miesięcy temu i od tamtego momentu cisza. Sławetny Emil zdaje się odbierać telefony i odpisywać na maile od wielkiego dzwona. Nie wiem czy powinienem już tracić nadzieję czy jednak po prostu trzeba czekać :)
A to i Emil
Sie na Ciebie wypial
?

chewbacca

Posiadacz elektryka
A to i Emil
Sie na Ciebie wypial
?
No nie wiem czy wypiał.... Raz dzwoniłem to nie odebrał. Ale też nie oddzwonił. Ponad tydzień temu napisałem maila to dość szybko odpowiedział, że zapyta się w centrali i da znać jak będzie odpowiedź. Przedwczoraj zapytałem się ponownie (bo nie było żadnego odzewu) i do teraz narazie brak kontaktu. Jeszcze nie włączył mi się tryb mega upierdliwca z dzwonieniem co godzinę i wysyłaniem maili codziennie ale kto wie co przyniesie najbliższa przyszłość... :)