Elektryk za 350pln miesięcznie na 2 lata z limitem 20k km

cooler

Pionier e-mobilności
Bierzemy? Jak ktoś znajdzie taką ofertę to ja biorę. Jestem bardzo zainteresowany mieszczuchem BEV.

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-03-25

Gość
Jasne, o Insterze nawet pisałem. Trzeba poczekać aż to zjedzie do salonów i beda jakieś jazdy próbne.
Dacia Spring zaczyna łapać kontakt z rzeczywistością bo za 81700 można już mieć wersję 65 KM z CCS i ekranikiem 10 cali (promocja)

Ev3

Pionier e-mobilności
Zgadzam się z Tobą. Tutaj też opowiada bzdury, nie sprawdził rzetelnie informacji, screena z oferty wstawił celowo ucinając datę ofert. W zeszłym roku jeszcze można było mieć w podobnej cenie, a teraz przy tych parametrach co on plecie to kwota ok 2500 zł brutto/miesięcznie
A jednak luzie kupują taniej.
Musisz się bardziej obeznać.

eprom

Zadomawiam się
Ja jeżdżę mokka e drugi miesiąc wpłata własna 1,23zł brutto i miesięcznie 799zł brutto. Zrobiłem już prawie 4tys km, nie wiem czemu te km tak lecą, robiłem nawet trasę 600km w jedną stronę, 3 ładowania po drodze ale nie było problemu, postoje max 0.5h. Jak za te pieniądze nie narzekam na ten samochód.

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Ja jeżdżę mokka e drugi miesiąc wpłata własna 1,23zł brutto i miesięcznie 799zł brutto. Zrobiłem już prawie 4tys km, nie wiem czemu te km tak lecą, robiłem nawet trasę 600km w jedną stronę, 3 ładowania po drodze ale nie było problemu, postoje max 0.5h. Jak za te pieniądze nie narzekam na ten samochód.
Ja swoim mieszczuchem e208 robię dzienne trasy do 800 km. I objazdówki po Europie - kółeczko do 3000 km. Jedną objazdówkę miałem w listopadzie rok temu, a druga mi się kroi w lutym. Więc raczej warunki bardziej zimowe, niż letnie.

Kszychu

Pionier e-mobilności

cooler

Pionier e-mobilności
Wejdę. Wchodzę bez problemów do wszystkich, najciaśniejszych nawet szybowców. Lata ćwiczeń sportów walki i akrobatyki teraz procentują i pozwalają cieszyć się niezła formą na starość. Dlatego też wolę niskie sportowe samochody niż SUVy, mnie kolana czy biodro nie boli żebym musiał czymś tak obrzydliwym jak Y na co dzień jeździć :)