Elon i jego kamery…

Zarek1988

Posiadacz elektryka
No i tutaj jest problem. Bo jak włączysz AP to automatycznie włącza długie (automatyczne) i koło się zatacza. Nie możesz sam sterować długimi manualnie. To oczywiście po najnowszym update.

kaziwich

Posiadacz elektryka
Ale mieszacie.
Wlaczasz AP i dlugie ustawiaja sie w tryb „A”.
Klikasz na to podswietlone na niebiesko „A” i masz wylaczony tryb auto zmiany dlugich:
E9A25A94-247D-4CBA-931E-0356EF5B969E.jpeg

Bronek jesli masz podejrzenie, ze dlugie sa wlaczone, to spojrz na ikony przy lewej krawedzi ekranu (zielona ikona - krotkie, niebieska - dlugie).

Bronek

Pionier e-mobilności
To to ja wszystko wiem .
Tylko miałem obawy czy EKRAN odzwierciedla RZECZYWISTOŚĆ reflektorową

Wszystko na ekranie było normalnie a od kilku dni mi migają a Policji nie ma. Po powrocie specjalnie Sz P M fatygowalem i ta nic innego niż zwykle, ale na postoju nie stwierdziła

solik

Pionier e-mobilności
A kto mruga? Bo niektorzy majacy swieczki za zmatowionym reflektorem sa wrazliwi na kazdy odlam LED, swoja droga TM3 zwlaszcza polift ma bardzo mocne swiatla mijania + sztywne zawieszenie wiec ciagle swiatla podskakuja :)

ciastek

Pionier e-mobilności
Migają mi „od zawsze”. Podejrzewam, że to pozycyjne lub „signature” są zaskakująco jasne. Widać w nocy jak mocno oświetlają znaki zawieszone nad drogami szybkiego ruchu.

Michal

Moderator
Panowie, skoro migają Wam na "krótkich" to może pora odpalić regulację świateł :p

chewbacca

Posiadacz elektryka
Mamy ustawione aktualizacje w fazie niedoróbek. AP niestety też jest stosownie opisany jako niemal eksperyment. Faktycznie jesli dokupiłeś FSD, to ta felga nie była opłacona, czyli u Ciebie "podrożało"
Ja mam włączone aktualizacje standardowe i też mi dzisiaj przyszedł update :-( 9BD93846-3B0F-41CF-B8D7-E76E457F99A2.jpeg