Bardzo podobnie jak wycieraczki
Tymi
Nie wiem w czym jest problem z tymi wycieraczkami, ale faktycznie jest grupa ludzi, ktorzy maja problemy jak na zalaczonym obrazku. Probowales zglosic do serwisu z tym nagraniem? U siebie mam wlaczone auto wycieraczki caly czas (nawet bez AP) i od kilku miesiecy moze raz mi machnęło na sucho, a jezdze codziennie.Bardzo podobnie jak wycieraczki
Pocieszajace tylko ze lewa manetka da sie to wylaczyc… oczywiwcie do czasu ponownego wlaczenia autopilota.
Mam nadzieje ze poprawia to w nastepnej aktualizacji.
Na wycieraczki juz nie licze zwlaszcza ze ostatnio mniej pada 😂
Na sucho to czesto nie macha, ale na mokro to raczej nie dziala zbyt dobrze. Jest lepiej niz bylo rok temu, ale napewno nie jest dobrze.Tymi
Nie wiem w czym jest problem z tymi wycieraczkami, ale faktycznie jest grupa ludzi, ktorzy maja problemy jak na zalaczonym obrazku. Probowales zglosic do serwisu z tym nagraniem? U siebie mam wlaczone auto wycieraczki caly czas (nawet bez AP) i od kilku miesiecy moze raz mi machnęło na sucho, a jezdze codziennie.
Będzie, za dwa tygodnieU mnie 22 miesiące i 46 kkm ale też raczej nie mam problemu z wycieraczkami. Większość to raczej trasy.
Przy czym uważam, że powinni dać czujnik deszczu i nie liczyć na kamery, bo te przy tak małej odległości do szyby nie mają szansy działać dobrze, tym bardziej, że są optymalizowane pod to, żeby zabrudzenia i deszcz na szybie im nie przeszkadzał![]()
Tak, to tez wada. Przyciemniaja sie o ileś tam % i koniec. Miło by było żeby to można samemu ustawiać jak już nie ma czujnika.Zauważyłem, że w dyskusjach pomija się jeszcze jeden element, który działa marnie przez brak specjalnego czujnika - automatycznie przyciemniane lusterka.
Do świateł jest specjalny czujnik i to on oprócz zapalania świateł mijania, powoduje chyba przyciemnienie lusterek, a na to akurat nie narzekam kompletnie - nie zdarza mi się, żeby to działo źle.Zauważyłem, że w dyskusjach pomija się jeszcze jeden element, który działa marnie przez brak specjalnego czujnika - automatycznie przyciemniane lusterka.
Nie. Lusterka przyciemnianą się w nocy, na podstawie zegara. Przez to przeszkadzają na przykład przy manewrowaniu w ciemnych miejscach. Na szczęście jest też niezły widok z kamer.Do świateł jest specjalny czujnik i to on oprócz zapalania świateł mijania, powoduje chyba przyciemnienie lusterek