consigliero
Pionier e-mobilności
Podaj jakiś link bo znalazłem tylko taki a miszę coś nabyć
Podałem tylko rozwiązanie techniczne..Nie bardzo może.
Juice'a nie kupiłem chociaż mogłem - IMHO taki Khons, jakiego mam, jest lepszy. Ale tak sobie myślę, że twórcy JBoostera dobrze sobie sprawę przemyśleli i stawiam, że po zamknięciu auta nie można odpiąć evse ani od słupka, ani od auta, ani rozpiąć na łączeniu.. chyba, że siekierą 🤣Zostawiłbyś tak drogie urządzenie wiszące (niepotrzebnie zresztą) na ogólnodostępnym słupku?
Dokładnie. Ze słupka pewnie nie odepniesz, i z auta też nie odepniesz.. a to łączenie wtyczki z evse to też jakieś rozwiązanie autorskie zapewne.O odpięciu kabla raczej nie decyduje evse, tylko samochód i słupek.
Zależy jak masz ustawione w aucie i jakie auto i zależy jaki słupek.Dokładnie. Ze słupka pewnie nie odepniesz, i z auta też nie odepniesz..
Co do samochodów to na razie miałem 3 (2x e-Soul, 1x EQV) i każdy po wpięciu kabla od evse i zamknięciu nie pozwalał odpiąć wtyczki. Nic nie grzebałem w ustawieniach, tak było. To chyba jakiś standard jest..? Co do słupka to do tej pory nie korzystałem z takiego, do którego trza wpiąć własny kabel..Zależy jak masz ustawione w aucie i jakie auto i zależy jaki słupek.
Co do samochodów to na razie miałem 3 (2x e-Soul, 1x EQV) i każdy po wpięciu kabla od evse i zamknięciu nie pozwalał odpiąć wtyczki. Nic nie grzebałem w ustawieniach, tak było. To chyba jakiś standard jest..?
Czyli w ogóle nie korzystałeś ze słupka, bo słupek to właśnie taka stacja.Co do słupka to do tej pory nie korzystałem z takiego, do którego trza wpiąć własny kabel..
Poważnie?
Gdyby pytał o wallboxa, to by to napisał.
Z kontekstu również wynika że chodzi o urządzenie mobilne.