z tego co ja patrzyłem to taki przegląd kosztuje 35 zł a nie min. 100zł.Co wiecej dodac musicie dodatkowy przeglad (min 100 pln)
z tego co ja patrzyłem to taki przegląd kosztuje 35 zł a nie min. 100zł.Co wiecej dodac musicie dodatkowy przeglad (min 100 pln)
I to jest teoria. W praktyce, jeśli nie przyciśniesz leasingu (bo to on ogarnia dowód, nie Ty), skończysz na SKP.
- Jeśli hak jest zamontowany fabrycznie (przez producenta) i uwzględniony w homologacji pojazdu, informacja o haku powinna być wpisana do dowodu rejestracyjnego już przy pierwszej rejestracji auta. W takim przypadku właściciel nie musi podejmować dodatkowych działań.
Pfffff... Ja korzystam z tego, ze moderator przymyka oko, ale sam moderator powinien świecić przykłademUwaga, będę narzekał (a co, @umcus może w wątku na temat dopłat do EV to i ja tutaj chyba też).
Ale za to sam se podłączyłem indukcję, a Ty nie możeszGdzie indziej, montaż haka i zakupienie samemu dodatkowej tablicy (na eBay, Amazonie czy u dealera). Tyle, koniec kropka - problem nie istnieje.
Tak na poważnie, to masz rację.Serio, jak ja na to patrzę, to normalnie to Forum robi się kolekcją postów na nieudolność państwa, niejasność przepisów, niekompetencję urzędników itp itd (no może poza tym, że Tesla ma wszystko gdzieś jeśli chodzi o PL, choć jak otworzy te
Etam, piątek, piątunio! A już niedługo poniedziałek, same dobre wieściSorki, ale czytanie następnego wątku na Forum jak prosta rzecz jest pokomplikowana psuje mi humor na weekend, więc mi się 'ulało'![]()
nie ma.Tak na poważnie, to masz rację.
Ale za to sam se podłączyłem indukcję, a Ty nie możesz![]()
Ale co ja tam wiem.. ja tu tylko mieszkam i korzystam, a ty przecież czytasz na forum...
Tak. A dokładniej mam wbite "bagażnik". Z tego co wiem robią tak wtedy gdy jest wydana trzecia tablica rejestracyjna (poprosiłem o to w zleceniu rejestracji do leasingu). Przecież jeśli hak jest fabrycznie zamontowany to nie mają czego sprawdzać..Naprawdę mieliście od razu wbity hak w dowód? Jak? Kto pojechał tym samochodem na SKP i jakim prawem?!![]()
Masz racje, podciagnalem to pod pełny przegląd. Tak zapłaciłem w "autobusie" kiedy sam zamontowalem hak a do przegladu nie miałem daleko.z tego co ja patrzyłem to taki przegląd kosztuje 35 zł a nie min. 100zł.