Finansowanie 0.99%

UseYbrain

Posiadacz elektryka
Zamówiony wczoraj na kiblu, vin nadany dzisiaj, napisane w dekoder vinie że model 2025. Coś mi się wydaje że Juniper będzie jednak 2026! Czy wszyscy braliście w Santanderze?

Kamash

Zadomawiam się
Zamówiony wczoraj na kiblu, vin nadany dzisiaj, napisane w dekoder vinie że model 2025. Coś mi się wydaje że Juniper będzie jednak 2026! Czy wszyscy braliście w Santanderze?
Którą wersje zamówiłeś? Zamówiłem w sobotę LR AWD (biały na zewnątrz, czarny w środku) i wciąż czekam na VIN.

Gilim

Zadomawiam się
Też mam rm 2025. Może wydadzą na junipery :p kto chętny 12 grudnia na podglądanie transportu pod salonem ?

Bronek

Pionier e-mobilności
Pierwsza Tesle wyprodukowano mi w lipcu 2019 rok modelowy w kwitach był 2020 .
X odebrany w grudniu 22r a rok modelowy 23 ..itd .
Nie ma to wielkiego znaczenia . Zabierali , dodawali elementy w trakcie produkcji w różnych miesiącach i latach .

Ryszard tesla y

Zadomawiam się
Szukajcie aut w zakładce dostępne od ręki są nowe i o 10.000 PLN tańsze!!!!
Polecam moje polecenie w stopce. Za skorzystanie z góry dziękuję

krzyss

Pionier e-mobilności
Szukajcie aut w zakładce dostępne od ręki są nowe i o 10.000 PLN tańsze!!!!
Polecam moje polecenie w stopce. Za skorzystanie z góry dziękuję
Panie Ryszardzie, wparowal Pan z buciorami na forum, nic ciekawego nie ma Pan do powiedzenia poza UZYJCIE MOJEGO LINKA POLECAJACEGO !!!
Na 24posty wiekszosc jest o tym zeby Pana wesprzec… prosze sie zastanowic.
Wesolych Swiat !

Ryszard tesla y

Zadomawiam się
Panie Ryszardzie, wparowal Pan z buciorami na forum, nic ciekawego nie ma Pan do powiedzenia poza UZYJCIE MOJEGO LINKA POLECAJACEGO !!!
Wesolych Swiat !

Wesolych Swiat !
Panie Krzysztofie, Wesołych Świąt bez tych buciorów !