Którą wersje zamówiłeś? Zamówiłem w sobotę LR AWD (biały na zewnątrz, czarny w środku) i wciąż czekam na VIN.Zamówiony wczoraj na kiblu, vin nadany dzisiaj, napisane w dekoder vinie że model 2025. Coś mi się wydaje że Juniper będzie jednak 2026! Czy wszyscy braliście w Santanderze?
Też mam rm 2025. Może wydadzą na juniperyZamówiony wczoraj na kiblu, vin nadany dzisiaj, napisane w dekoder vinie że model 2025. Coś mi się wydaje że Juniper będzie jednak 2026! Czy wszyscy braliście w Santanderze?
Panie Ryszardzie, wparowal Pan z buciorami na forum, nic ciekawego nie ma Pan do powiedzenia poza UZYJCIE MOJEGO LINKA POLECAJACEGO !!!Szukajcie aut w zakładce dostępne od ręki są nowe i o 10.000 PLN tańsze!!!!
Polecam moje polecenie w stopce. Za skorzystanie z góry dziękuję
Panie Ryszardzie, wparowal Pan z buciorami na forum, nic ciekawego nie ma Pan do powiedzenia poza UZYJCIE MOJEGO LINKA POLECAJACEGO !!!
Na 24posty wiekszosc jest o tym zeby Pana wesprzec… prosze sie zastanowic.
Wesolych Swiat !
Panie Krzysztofie, Wesołych Świąt bez tych buciorów !Panie Ryszardzie, wparowal Pan z buciorami na forum, nic ciekawego nie ma Pan do powiedzenia poza UZYJCIE MOJEGO LINKA POLECAJACEGO !!!
Na 24posty wiekszosc jest o tym zeby Pana wesprzec… prosze sie zastanowic.
Wesolych Swiat !