Ford Explorer - oferty / finansowanie

BartekEM

Zadomawiam się
Po waszych odpowiedziach wkurzyłem się i postanowiłem, że będę siedział na infolinii aż uzyskam polisę z potwierdzeniem płatności lub info w czym jest problem.

Przy 2 podejściu konsultantka poinformowała mnie, że polisy są wysyłane po 2 miesiącach od ubezpieczenia pojazdu, ponieważ Arval po takim czasie dostaje polisę od ubezpieczyciela.

Tłumaczenie wydaje mi się naciągane - skoro Wy dostaliście polisy tak szybko, a ubezpieczycielem jest przecież ich siostrzana spółka (Greenval insurance).

Mi do 2 miesięcy brakuje już tylko tydzień więc poczekam. Mają wysłać polisę bez potrzeby zakładania nowego zgłoszenia gdyż cały czas widzą stare zgłoszenie w systemie.
To jest bardziej oświadczenie z numerem polisy AC i wskazaniem okresu + potwierdzenie zapłacenia składek. Powinno fundusz zadowolić. Poniżej masz wycinek tytułu.

Attachments

• Screenshot_20250707_171727_Drive.jpg
    Screenshot_20250707_171727_Drive.jpg
    89,2 KB · Liczba wyświetleń: 16

Lelon

Nowy na Forum
Dokładnie. Auto zepsuło mi się w zeszły poniedziałek a assistance od Arvala mi nie przysługuje... Dostałem tylko od Forda na 4 dni, niestety już musiałem oddac a dopiero czekam na diagnoze co z moim autem...
Generalnie lipa

Twenty

Zadomawiam się
Dokładnie. Auto zepsuło mi się w zeszły poniedziałek a assistance od Arvala mi nie przysługuje... Dostałem tylko od Forda na 4 dni, niestety już musiałem oddac a dopiero czekam na diagnoze co z moim autem...
Generalnie lipa
no jest to pewne ryzyko ale cena to wynagradza