W Ioniqu pewnie jest podobnie (choć maks wyższy), ale nie udało mi się jeszcze postać dłużej przy ładowarce podczas tak szybkiego ładowania (wykorzystywałem czas raczej na wc czy jakiś szybki posiłek, względnie kontemplację okolicy), więc napisałem asekuracyjnie to co akurat obserwowałem, żeby nikt mnie nie posądził że ściemniam.to ja w EV9 mam 5%-70% 200-215kwh od 70%-75% około 170kwh później do 80% ok. 130kwh
Zarejestruj sie i wybierz free subscription, i dziala bez zarzutuOgarniacie to ENEL X? Lecę do Kalabrii i tam najprawdopodobniej wynajmę eC3'kę. W pobliskim miasteczku jest parę słupków ENEL X, ale cena taka średnia, zalogowałem się dziś do ENEL X WAY i nie pokazuje mi żadnych taryf :-(.
A czy można z tej apki dostać fakturę? Próbuje dodać dane firmy, ale jakoś nie łyka polskiego NIPZarejestruj sie i wybierz free subscription, i dziala bez zarzutu
Nie, pakiety mozesz wybrac podczas przypisywania subscrybcji,Czy ewentualne pakiety/abonamenty są widoczne dopiero jak się jest na terenie Włoch?