Ford Explorer

Rozwrot

Fachowiec
ktos tu z forum mial AWD za 1400 brutto, może te dodatki podnoszą ofertę?
Ja.
Czyli mówisz że okłamali mnie dziś w salonie forda po jeździe próbnej? ;)
Tak, ściemniają. Po prostu niektórzy dealerzy nie chcą wchodzić w ten program, bo muszą dokładać.
Mam maila, ktorego niechcący wysłał mi dealer z historią korespondencji z Fordem, jest tylko pytanie Forda czy klient spełnia kryteria programu i odpowedź - tak, spełnia:)
A zresztą kto i jak miałby weryfikować kto jest rodziną, a kto nią nie jest?

luck.ass

Nowy na Forum
Chyba nikt tego nie wrzucał. Tak wygląda ogólna oferta ambasadora na Explorera.
Wpłata własna wg uznania, w dwóch wysokościach.

Marka
Model
Cena transakcyjna (brutto)
Przebieg roczny (km)
Okres kontraktu (m-ce)
Opłata wstępna (brutto)
Uwzględnione usługi
Rata miesięczna (netto)
Rata miesięczna (brutto)
Kolor
FordExpl.BEV 77kWh 286 Premium
158 000,00​
15 000​
25​
30 000 zł​
Ubezpieczenie (OC, AC z udziałem własnym 1000 pln)
749,00​
921,27
Arctic Blue​
FordExpl.BEV 77kWh 286 Premium
158 000,00​
15 000​
25​
36 900 zł​
699,00​
859,77
-​
Arctic Blue​
FordExpl.BEV 78kWh 340 AWD Premium
181 000,00​
15 000​
25​
30 000 zł​
1 049,00​
1 290,27
-​
Arctic Blue​
FordExpl.BEV 78kWh 340 AWD Premium
181 000,00​
15 000​
25​
36 900 zł​
999,00​
1 228,77
-​
Arctic Blue​
Skąd udało dostać ci się tę tabelkę mi. Dane do niej? Od delera czy są gdzieś dostępne na necie?

Rozwrot

Fachowiec
Skąd udało dostać ci się tę tabelkę mi. Dane do niej? Od delera czy są gdzieś dostępne na necie?
Dostałem od dealera.
Mam odbiór do końca kwietnia. Pytam dlatego, że ja dostałem tylko informację, że dostępna jest jedna wersja do wyboru a chętnie dobrał bym dodatkowe opcje
O tym co jest dostępne decyduje dealer, tylko i wyłącznie. Mi Bemo też oferowało tylko wersję z tabelki, a inny dealer wrzucił auto z placu z dodatkowym pakietem, a mojemu koledze (którego wciągnąłem) auto ze stocku też z dodatkowym pakietem. Bemo twierdzi, że nie ma już Explorerów, a są Capri, a u dealera w Gdańsku nie ma Capri, a są Explorery. Wniosek jest jeden - tylko dealer ma wpływ na ofertę. Komedia.

Last edited:

Esiak

Fachowiec
Dostałem od dealera.

O tym co jest dostępne decyduje dealer, tylko i wyłącznie. Mi Bemo też oferowało tylko wersję z tabelki, a inny dealer wrzucił auto z placu z dodatkowym pakietem, a mojemu koledze (którego wciągnąłem) auto ze stocku też z dodatkowym pakietem. Bemo twierdzi, że nie ma już Explorerów, a są Capri, a u dealera w Gdańsku nie ma Capri, a są Explorery. Wniosek jest jeden - tylko dealer ma wpływ na ofertę. Komedia.
Które Bemo?

solik

Pionier e-mobilności
No i sie stalo, rodzina anty EV jezdzaca hybryda po jezdzie probnej wziela Explorera RWD z tego programu. Teoretycznie dealer czekal na zgode od Forda (ktos z rodziny bral w Fordzie dostawczaka dawno temu i to pomoglo), auto ma byc w polowie kwietnia.

OldSeb

Posiadacz elektryka
Ciekawe skąd takie ceny transakcyjne w tej tabelce, 181k PLN za Premium AWD, komuś się może udało kupić za gotówkę w podobnych pieniądzach ?

Esiak

Fachowiec
Ciekawe skąd takie ceny transakcyjne w tej tabelce, 181k PLN za Premium AWD, komuś się może udało kupić za gotówkę w podobnych pieniądzach ?
za tyle kupuje Arval od Forda, aby móc wynająć za 900 w programie Ambasador...

Najnowsze dyskusje