czyli jak cos sie stanie w po miedzy 24 a 36 miesiacem to juz bierzemy to na siebie?w programie ambasador, gwarancja na pojazd jest 2 lata i 8 lat na akumulator...
czyli jak cos sie stanie w po miedzy 24 a 36 miesiacem to juz bierzemy to na siebie?w programie ambasador, gwarancja na pojazd jest 2 lata i 8 lat na akumulator...
jak na siebie? płacisz najem za sprawny samochód, ewentualne problemy techniczne musi ogarnąć arval...czyli jak cos sie stanie w po miedzy 24 a 36 miesiacem to juz bierzemy to na siebie?
Mi również, dlatego po informacji o nowym programie (potwierdził to również mój dealer) wystąpiłem o kompleksowe zwiększenie przebiegu do 20tyś/rok i umowy do 36 miesięcy. Odpowiedzieli, że jeszcze nie wiedzą czy to się uda i odezwą się w lipcu.Ford daje 8 lat gwarancji. Ale to jest najem przez Arval w programie ambasador więc nie wiem na co się tam poumawiali 😅 może jest 4 + 8 (bateria).
Auto podoba mi się na tyle, że zaczynam teoretyzować jak sie z nim za dwa lata nie rozstawać przy zachowaniu obecnych warunków najlepiej
Zawsze możesz złożyć pisemną ofertę wykupu, co szkodzi? Co oni zrobią z tymi autami, na wschód wyślą?Szkoda, że nie ma opcji wykupu tego auto po wynajmie
To co przywołujesz to jest "owu". Sztampa, którą każdy dostaje. Są tam także zapisy o assistance, aucie zastępczym czy nawet oponach.Z kontraktu Arvala:
Czynsz Najmu – wynagrodzenie pieniężne z tytułu najmu Pojazdu, w tym serwisu i ubezpieczenia, określone w Kontrakcie. Czynsz Najmu jest ustalany w oparciu o przewidywany Okres Najmu. Czynsz Najmu uwidaczniany jest jako składający się z dwóch elementów: Opłaty Finansowej oraz Opłaty Serwisowej obejmującej koszty serwisowania i koszt ubezpieczenia.
Arval naprawia swoje auta. Ewentualnie mogą Cię obciążyć jeśli stwierdzą, że usterka jest z Twojej winyczyli jak cos sie stanie w po miedzy 24 a 36 miesiacem to juz bierzemy to na siebie?
Zawsze możnaZawsze możesz złożyć pisemną ofertę wykupu, co szkodzi? Co oni zrobią z tymi autami, na wschód wyślą?