Freshmile

InfoCars24

Nowy na Forum
Dwa razy testowałem fresha na Wólce Kosowskiej GW nawet zadzwoniłem do GW pani sprawdziła i nawet nie było próby autoryzacji !
A rano tego dnia dostałem maila od fresha : Ładowarki działają te , które są widoczne w aplikacji . ( pytanie do nich było czy karty działają w Europie i tym samym w PL ? )
Konto doładowałem kwotą 100 Euro. Dużo jeżdżę po Warszawie więc sprawdzę inne.
Zamówiłem sobie dwa breloki i jedną kartę . Każda aktywna i każda testowana na Wólce Kosowskiej GW , nic nie działa.....

Ktoś próbował na Ionity? Wg info na Elektrowozie ( link ) całkiem spoko stawka. Wystawiają faktury?
Hejka. Karta zadziałała na IONITY stawka 0,25 Euro kWh oraz 015 Euro za minute. przy ładowaniu wyszła cena około 1,55 kWh ładowało tylko do 80kW data 19-11-23. Niestety dzisiaj stawka na cenniku już jest 0,85 Euro kWh :-(

domingo

Fachowiec
Jak dla mnie nie warto kompletnie się zajmować Freshmile, ja próbuję zwrócić ten key fob i odzyskać niecałe 5 EUR. Przecież dyrektywa unijna daje nam 14 dni od dnia dostarczenia.Te karty/breloczki nie są krojone na miarę. Chyba jeszcze było coś takiego, że jeśli nas nie poinformowano o tych 14 dniach to jest więcej, jakieś 30 dni. Także doładowanie konta też na pewno jest w całości do odzyskania.

lookash_c

Pionier e-mobilności
Jak dla mnie nie warto kompletnie się zajmować Freshmile, ja próbuję zwrócić ten key fob i odzyskać niecałe 5 EUR. Przecież dyrektywa unijna daje nam 14 dni od dnia dostarczenia.Te karty/breloczki nie są krojone na miarę. Chyba jeszcze było coś takiego, że jeśli nas nie poinformowano o tych 14 dniach to jest więcej, jakieś 30 dni. Także doładowanie konta też na pewno jest w całości do odzyskania.
Ale przesyłka zwrotna na Twój koszt ;-)

Jusand

Posiadacz elektryka
Ja dopiero dzisiaj dostałem przesyłkę po trzech tygodniach. Też pewnie nie skorzystam. Coś z nami Polokami jest nie tak, co odkryjemy tańsze ładowanie to nas wykluczają (Bonnet, EnelX, BeCharge). Już mi się nie chce kombinować, zostaje na trasy GW i SuC.

Piotr

Posiadacz elektryka
Generalnie jestem zdania że dla posiadaczy Tesli SuC nie ma konkurencji. Czasem przydałby się gdzieś w trasie tani dostęp do IONITY ale to tak na prawdę sporadycznie. Jeszcze na ech postawią te zapowiedziane w Gdańsku Koszalinie i Szczecinie i nic więcej nie potrzebuje