Freshmile

januszka

Nowy na Forum
Oczywiście że miałem doładowanie. 50euro. Które poszlo się walić, bo nie wiem gdzie to użyję. Dwa green waye w Grudziądzu. Karta odrzucona

Piotr

Posiadacz elektryka
Oczywiście że miałem doładowanie. 50euro. Które poszlo się walić, bo nie wiem gdzie to użyję. Dwa green waye w Grudziądzu. Karta odrzucona
O tym, że z GW jest problem koledzy już wcześniej pisali. Ciekaw jestem jak z IONITY. Czekam na kogoś kto pierwszy sprawdzi

KrzysztofFly

Moderator
Też dzisiaj do mnie dotarła karta, a dokładniej breloczek, właśnie dodałem przed chwilą do konta.
Raczej w najbliższych dniach nie użyję, bo w mojej okolicy nie mam gdzie (o potrzebie nie wspomnę), raczej awaryjnie na wyjazd do Włoch w grudniu (priorytetem w trasie raczej będą SuC).

lookash_c

Pionier e-mobilności
Też dzisiaj do mnie dotarła karta, a dokładniej breloczek, właśnie dodałem przed chwilą do konta.
Raczej w najbliższych dniach nie użyję, bo w mojej okolicy nie mam gdzie (o potrzebie nie wspomnę), raczej awaryjnie na wyjazd do Włoch w grudniu (priorytetem w trasie raczej będą SuC).
Ja też czekam na breloczek, a dziś dotarła karta ChargePoint.

Piotr

Posiadacz elektryka
Tez mam kartę od kilku dni i tak jak Ty póki co raczej jej nie użyje. W koło komina jeżdżę na „swoim” prądzie z PV, pod koniec listopada spróbuje jedynie testowo na IONITY w Kutnie a później dopiero na wyjeździe do Chorwacji jak jeszcze będzie działać

Jaceq

Pionier e-mobilności
Dziś testowałem Freshmile na Ionity w Nowostawach (kier. Poznań) i niestety nie odburzyło :-( Próbowałem 3 razy. W aplikacji zero śladów, żadnych alertów czy info. Tak jakby karta nie była rozpoznawana przez ładowarkę. Środki oczywiście były dostępne. W końcu użyłem karty GreenWay-a i oczywiście poszło.