Frunk

KKL

Posiadacz elektryka
Zadam "głupie" pytanie. Nic tam się nie grzeje? Te plastiki z tych skrzynek są dobrej jakości?

Arrczi

Fachowiec
Zadam "głupie" pytanie. Nic tam się nie grzeje? Te plastiki z tych skrzynek są dobrej jakości?
Czy się silnik mocno grzeje to nie wiem. Wszystko zależy od obciążenia. Skrzynka dosyć droga 150 zł, ale solidna. Przestrzeń nad silnikiem i nad skrzynką jest. Zobaczymy w praniu. Ja mega zadowolony :)

Cav

Pionier e-mobilności
Wczoraj odebrałem taką samą skrzynkę od producenta, za 15 Euro.
BTW: możesz zrobić zdjęcie otworów w skrzynce, które zrobiłeś?
Bo swojej jeszcze nie montowałem, a ta tymczasowa była w nieco innym położeniu niż u Ciebie.....

Cav

Pionier e-mobilności
Grzeje się i to mocno.
Do tego stopnia, że w Chorwacji obawiałem się o plastik w skrzynce tymczasowej.
Ona z natury była miękkka, pod wpływem temperatury przy jeździe i łądowaniu, spód był gorący, ale się nie stopiła.
Gorzej z podstawką - widzę że się wygięła w dół środkiem.....

lookash_c

Pionier e-mobilności
Grzeje się i to mocno.
Do tego stopnia, że w Chorwacji obawiałem się o plastik w skrzynce tymczasowej.
Ona z natury była miękkka, pod wpływem temperatury przy jeździe i łądowaniu, spód był gorący, ale się nie stopiła.
Gorzej z podstawką - widzę że się wygięła w dół środkiem.....
A podstawka się odkształca nieodwracalnie? Może trzeba więcej punktów mocowania ze skrzynką zrobić?
Waham się ciągle czy potrzebuję frunka w Niro...

Cav

Pionier e-mobilności
No właśnie napisałem do sprzedawcy, może coś źle zamontowałem, bo skrzynka jest podparta IMO w złych miejscach...