Frunk

vwir

Pionier e-mobilności

Cav

Pionier e-mobilności
Tak, Soul i Kona mają te same holdery.
Niro za to może mieć niższą skrzynkę, widać maska wcześniej opada.

vwir

Pionier e-mobilności
No to macie rozwiązanie mocno budżetowe a moim zdaniem całkiem ładne. Do tego w 100% regulowana wysokość, więć można się maksymalnie oddalić od invertera, żeby się nie grzało dno.

Na tych prętach gwintowanych byłoby najtaniej, tylko nie wiem, czy na pewno wszystkie pręty będą prostopadle do dna pudełka. Możliwe, że trzeba je będzie trochę podgiąć. Żeby było bardziej estetycznie ja bym na koniec naciągnął na pręt kawałek gumowego czarnego węża, a na nakrętki dałbym plastikowe czarne kapturki.

KKL

Posiadacz elektryka
No i mój czerwony bolid też dorobil się frania z przodu. Całkiem sporo tam wchodzi. Wrzuciłem całą zawartość spod pokładu bagażnika, do tego przedłużacz, kabel type 2 i jeszcze jest miejsce na parę innych rzeczy. Miło. Mam nadzieję, że skrzynka dobrej jakości i da radę. Kupowana tutaj, mieli od ręki a zależało mi na czasie. Swoją drogą to ta sama, co @Cav w Czechach znalazł, ten sam producent. Tylko dwa razy drożej 🤪😂

Attachments

• IMG_20220719_210418.jpg
    IMG_20220719_210418.jpg
    81,7 KB · Liczba wyświetleń: 31
  • IMG_20220719_210400.jpg
    IMG_20220719_210400.jpg
    74,6 KB · Liczba wyświetleń: 29
Last edited:

Cav

Pionier e-mobilności
Na oko to taka sama skrzynka, jak moja kupiona od producenta w Czechach.
Nie piszą na niej nic o TBA?
Tylko cena razy dwa - nieźle sobie liczą za transport.....

KKL

Posiadacz elektryka
Tak, to TBA, to ta sama skrzynka. Ta moja ma z boku otwory - uchwyt na ręce, twoja ma to chyba zaślepione. Reszta to samo.

abes99

Posiadacz elektryka
Wejdzie taka wysoka do eSoula? Masz może ją u siebie? Montował ktoś bezpośrednio na śrubach M6? Jak tak to wrzućcie fotki, chyba się sam przymierzę ;)

KKL

Posiadacz elektryka
Sorry, racja. Ja mam 185mm wysokość, nie 235. Zmierzyłem, 235 nie wejdzie. O ile od strony szyby jest wystarczająco miejsca to od strony reflektorów jest ciasno. Zapas może 1-2 cm.

Last edited: