ciastek
Pionier e-mobilności
„green light chime”, tylko w FSDJest jakiś sygnał ponaglający?
„green light chime”, tylko w FSDJest jakiś sygnał ponaglający?
Powyższe napisałem tydzień temu, teraz wychodzi już v10.9 (tak jak zapowiadał Elon)Zmiany w FSD (aktualnie v10.8.1, niestety dostępne tylko w stanach) są naprawdę imponujące
To mnie trzyma przy aucie i jeszcze boost dla równowagi. No i łaczność premium Jako marynarz to pewnie zrozumiesz, że co dwie lub trzy kotwice to nie jedna?Czyli kolejna podwyżka i będzie $14,000
Moim zdaniem największa wada FSD to że jest przypisane do samochodu a nie do konta. Gdyby była taka opcja to może bym kupił, bo teraz to zanim będzie to miało możliwość takiej jazdy w Polsce jak w US to pewnie sprzedam samochód.
Największa wada FSD to taka, że obecnie nie można mu ufać. Mnie by męczyła ciągła kontrola FSD i reakcje na jego babole. Nie wiesz czego można się po nim spodziewać. Może za 5 lat w EU coś to będzie warte.Czyli kolejna podwyżka i będzie $14,000
Moim zdaniem największa wada FSD to że jest przypisane do samochodu a nie do konta. Gdyby była taka opcja to może bym kupił, bo teraz to zanim będzie to miało możliwość takiej jazdy w Polsce jak w US to pewnie sprzedam samochód.
Tylko na trasie to obecnie ta sama funkcjonalność co rozszerzony autopilot...A mnie to co jest wystarczy, ( bo musi) i bez tego nie kupie juz auta.
jesli inni doszlusuja do tesli to kupię inne. Ale poki co to co nawet u nas prezentuje FSD dla mnie jest git. Mam toto od niemalpoczatku i widze zmiany a co dopiero w wer BETA!!
Jezdżęna tym cały czas i moge policzyc na palcach jednej ręki sytuacje gdzie mnie wkur..
na trasie szybkiego ruchu to relaks jak cholerna. A i na zwyklych drogach pozamniejskich daje radę.
Miasto odpuszczam, bo u nas nakichane znaków i wiadomo auta z kierowcami "bez maseczki".
Jakbyś kupował dzisiaj nową S-ke do dopłaciłbyś do FSD czy zostałbyś jednak przy standardowym Autopilocie?A mnie to co jest wystarczy, ( bo musi) i bez tego nie kupię już auta.
jesli inni doszlusują do Tesli to kupię inne. Ale poki co to co nawet u nas prezentuje FSD dla mnie jest git. Mam toto od niemal początku i widze zmiany a co dopiero w wer BETA!!
Jezdżę na tym cały czas i mogę policzyć na palcach jednej ręki sytuacje gdzie mnie wkur..
na trasie szybkiego ruchu to relaks jak cholera. A i na zwyklych drogach pozamniejskich daje radę.
Miasto odpuszczam, bo u nas nakichane znaków i wiadomo auta z kierowcami "bez maseczki".