Chyba lepiej Jordanowo, bo wtedy dwie szybkie trasy byłyby obsłużone (na przecięciu A2 i S3). Dogadajmy się na Jordanowo i wszyscy głosować! Dajcie łapkę w górę jeśli się zgadzacieTorzym
Dobry pomysł, ale nie widzę tam lokalizacji dostępnej do głosowania.Chyba lepiej Jordanowo, bo wtedy dwie szybkie trasy byłyby obsłużone (na przecięciu A2 i S3). Dogadajmy się na Jordanowo i wszyscy głosować! Dajcie łapkę w górę jeśli się zgadzacie![]()
Akurat na tym Orlenie już jest stacja ładowania, ale po przeciwnej stronie jest McDonald. Google twierdzi, że to dodaje 20 minut do trasy.Ja dodałem Wojska Polskiego 8, 66-200 Świebodzin (Orlen na łączeniu A2 i S3 zaraz przy zjeździe z S3) - do Jordanowa nie ma sensownego zjazdu jednak :/
A tam Bydgoszcz, Żnin McDonald przy zjeździe z S5 w obie strony. Lepsze niż Orlen, bo ten ma tylko jeden kierunek.głosujcie na Bydgoszcz. to moje miasto. leży na trasie przelotowej między niczym a niczym. chce mieć pod nosem i to szybko bo za 3 tygodnie kończą mi się darmowe superchargery![]()