Głosowanie na lokalizację SuC

pluto

Pionier e-mobilności
Radomsko POLSKA prowadzi w głosowaniu na nową lokalizację SC ;)

Radomsko.jpg

A zagłosować można TUTAJ - każdy ma po 5 głosów

nabrU

Moderator
Wy naprawdę wierzycie, że to głosowanie coś da?
Cóż z tego, że jakieś Radomsko czy Nowy Targ wygra jak postawią tam z "pięć na krzyż" superchargerów bo nie będzie dostępnej mocy i będą to 2 lata przyłączać / zatwierdzać bo UDT/biurokracja ma to w doopie.
Tesla to nie organizacja charytatywna i pojdzie instalować tam gdzie ma możliwość sprawnej instalacji i generowania zysków. Polska raczej do tej grupy z ww. przyczyn nie należy.
Już w Q1 wygrał Gdańsk a potem się okazało jednak, że Oman :oops:

elektryk

Pionier e-mobilności
Wy naprawdę wierzycie, że to głosowanie coś da?
Cóż z tego, że jakieś Radomsko czy Nowy Targ wygra jak postawią tam z "pięć na krzyż" superchargerów bo nie będzie dostępnej mocy i będą to 2 lata przyłączać / zatwierdzać bo UDT/biurokracja ma to w doopie.
Lepiej siedzieć na wygnaniu i smęcić na polskich forach. Sorry, ale co drugi Twój post to narzekanie i hejtowanie innych.

Michal

Moderator
No właśnie, chyba wystarczy już tego narzekania... Ile można. Stajesz się kolejnym typem na forum, który psuje zabawę.

ypl

Pionier e-mobilności
Głosujemy kto jeszcze nie głosował!!! Ludziska głosujta :LOL:

Bronek

Pionier e-mobilności
Głosujemy kto jeszcze nie głosował!!! Ludziska głosujta :LOL:
Ile razy można? 3x? 4x? A to co już było zaplanowane od kilku lat jest albo dalej w sferze planów lub nie ma, bo zniknęło.
To zawracnie dupy w naszych realiach, w których widać jakie są absurdalne dotychczasowe destynacje. Jakieś hoteliki, podziemia i zadupia...
Czuje się jak szczeniak, któremu obiecują cukierki jak zje śniadanko. Pierdziele do trzech razy sztuka Dla mnie to by był czwarty raz i od tego czasu powstały dwie stacje kompletnie od czapy.
To u nas działa jak w Tesli sprawa obiecanych, wygranych Roadsterów, tylko to nie tylko zależy od Tesli ale i od naszych orłów od spraw energetycznych, a to już zlepek tragicznie rokujący.

Owszem, ktoś powie, że można nic nie robić, ale bez tego nic się nie zdziała itd. Lecz mi to wręcz uwalacza, jest to niepoważne, niemal na poziomie niektórych dyskusji o elektrykach tu czy na EW. O ile te dyskusje to zabawa, to te głosowania to już jest kpina.

ypl

Pionier e-mobilności
@Bronek ale nie ma się co poddawać bez walki, jest jak jest, moim zdaniem nie ma tragedii, nie samymi suc tesli człowiek żyje, jak gdzieś jadę i patrzę na mapę ile samych orlen charge i greenway jest pod drodze to bym powiedział, że jest nieźle :)

nabrU

Moderator
Lepiej siedzieć na wygnaniu i smęcić na polskich forach. Sorry, ale co drugi Twój post to narzekanie i hejtowanie innych.

hate = nienawiść,
Proszę wskaż mi gdzie tak "nienawistnie" na tym Forum się zachowywałem to grzecznie przeproszę, serio...

A co do tego tematu to @Bronek to dobrze ujął powyżej, ja tylko pokazałem pewien punkt widzenia, który właśnie jest inny z perspektywy również mieszkania w innym kraju. Życzę Wam aby Radomsko, Nowy Targ czy inna polska lokalizacja wygrała i zobaczymy czy (i kiedy) to głosowanie się ziści.