Głosowanie na lokalizację SuC

Bronek

Pionier e-mobilności
Po, 10tym głosowaniu może powstanie to co jest od samego początku? Np Gdański?
Bo jak widać to o kant tyłka rozbić. Nadzieja umiera ostatnia i wiara czyni cuda, tyko jak do tej pory gdzie indziej. Bawić się możemy.
Np, Ząbki zaskoczyły wszystkich, logiczne bo przy serwisie ale sami pracownicy nie wiedzieli.
To jak pierdzenie w samochodzie służy podgrzaniu emocji..
Przecież Tesla wie gdzie nasze auta są i co robią, jak się ładują itd....
Chyba, że ch e wiedzieć więcej? Tylko po co? Może badanie socjologiczne, na ile ludzie są aktywni w temacie ev ? Czy ich to jara?

piotrazz

Posiadacz elektryka
Po, 10tym głosowaniu może powstanie to co jest od samego początku? Np Gdański?
Bo jak widać to o kant tyłka rozbić. Nadzieja umiera ostatnia i wiara czyni cuda, tyko jak do tej pory gdzie indziej. Bawić się możemy.
Np, Ząbki zaskoczyły wszystkich, logiczne bo przy serwisie ale sami pracownicy nie wiedzieli.
To jak pierdzenie w samochodzie służy podgrzaniu emocji..
Przecież Tesla wie gdzie nasze auta są i co robią, jak się ładują itd....
Chyba, że ch e wiedzieć więcej? Tylko po co? Może badanie socjologiczne, na ile ludzie są aktywni w temacie ev ? Czy ich to jara?
Zasięg Tesla Charging na Twitterze jest konkretny i fakt, że w EU 3 pierwsze miejsca zajęła właśnie Polska nie powinno zostać pominięte. Fakt, UDT i możliwości sieci ograniczą szybki rozwój, ale ja nadal jestem niepoprawnym optymistą i będę klikał ;-)

Michal

Moderator
To nie jest Gorzów, tylko jakiś Torzym na trasie A2 - lokalizacja przydatna tylko dla podróżujących Poznań - Berlin.

Bronek

Pionier e-mobilności
a Świnoujście, a Szczecin? ;P
Od pięciu lat klikam na Szczecin lub podawałem ekstra.... To pisanie na Berdyczów i ku pokrzepieniu serc...
Ale miłe, pamiętam jak cieszyłem się ponad 30 lat temu gdy w Eurosporcie pokazywali naszą flagę i nr telefonu do kontaktu...