Jaceq
Pionier e-mobilności
Chyba poprawiają regulamin bo nie można pobraćZ regulaminu nijak ta konieczność nie wynika niestety....
Chyba poprawiają regulamin bo nie można pobraćZ regulaminu nijak ta konieczność nie wynika niestety....
Zaprzecają sami sobie.TL;DR: Trzeba włączyć Energia Plus / Energia Max 30.06.
Heh, chyba trochę przekombinowali z zapisami i nawet pracownicy inaczej interpretują.. Ja sobie włączę pod koniec czerwca Energię Plus, tak żeby sobie była. Jeśli nawet ani razu nie skorzystam, co mało prawdopodobne, przy tej kwocie nie będzie żalu.Zaprzecają sami sobie.
Przed chwilą z nimi gadałem i nic takiego nie jest konieczne.
Można spokojnie zmienić na płatny abo w lipcu i od razu z automatu zadziała promocja 50%.
Przy okazji zwróciłem im uwagę na regulamin, w punkcie dotyczącym wcześniejszych posiadaczy płatnych planów.
Obiecali go poprawić, tak żeby promocja też działała na dwa miesiące tak jak to było ich celem.
Ja czekałem około 2 tygodnieCzy ktoś wie ile się czeka na ich kartę? Pewnie wysyłają listem zwykłym? Zamówiłem 31.05, więc jak nie dojdzie do wtorku, to chyba zapytam na czacie
W piątek wysyłają te zamówione do wtorku tego samego tygodnia.Czy ktoś wie ile się czeka na ich kartę? Pewnie wysyłają listem zwykłym? Zamówiłem 31.05, więc jak nie dojdzie do wtorku, to chyba zapytam na czacie
Wg tego co mi napisali na chacie, trzeba włączyć najpóźniej 30.06 żeby mieć promocyjny lipiec. Ja już włączyłem bo akurat miałem trasę do zrobienia. Jeśli przechodzisz na Energię Plus to za każdy dzień Cię skasują około 1 PLN więc jeśli Ci zależy, odżałowałbym tę złotówkę i włączył na wszelki wypadek 29 😀Płatny plan (jak ktoś ma Standard) trzeba włączyć 30.06, czy może 29.06?
Można w dowolnym momencie, bo od 1.07 plany przełączają się od razu (ew. następnego dnia).Płatny plan (jak ktoś ma Standard) trzeba włączyć 30.06, czy może 29.06?