GreenWay - promocja letnia 50% na abonamenty

luki

Pionier e-mobilności
Nie do końca w dowolnym, bo jak włączę 30.06 to 30.06 nie będę miał od razu aktywnego planu, tylko następnego dnia. Po 1.07 to już po zabawie z promką

Cav

Pionier e-mobilności
Nie do końca w dowolnym, bo jak włączę 30.06 to 30.06 nie będę miał od razu aktywnego planu, tylko następnego dnia. Po 1.07 to już po zabawie z promką
Niby dlaczego?
Włączysz 1.07, to będziesz miał promocję, tyle że od 2.07.
Przynajmniej tak zeznaje GW.

Cav

Pionier e-mobilności
No i gdzie tam widzisz coś o zmianie planu koniecznie w czerwcu?
Kod należy aktywować w czerwcu, ale to tyle.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Dyskusja o tyle akademicka, że rozmawiamy o kwocie rzędu 1-2 PLN ;-) Najprościej aktywować pakiet dziś i będzie na pewno zgodne z założeniami promocji..

luki

Pionier e-mobilności
Dokładnie. Tak też zrobiłem, co ciekawe w jednym miejscu info ze będzie aktywny od 30.06 0:00 . W majlu że od 29.06. Kod zniżkowy przyjęło

ddakaz

Nowy na Forum
Takiego maila dostałem wczoraj:

Chcielibyśmy poinformować Cię, że od 1 lipca 2023 roku następuje aktualizacja naszego regulaminu korzystania z usług ładowania. Od wyżej wskazanej daty wykupując abonament (Energia Plus i Energia Max) będzie on uruchamiany niezwłocznie i automatycznie po zakupie, a nie następnego dnia jak dotychczas.

W przypadku naruszania zasad Polityki Uczciwego Korzystania, mamy prawo naliczyć dodatkową opłatą w wysokości 50% dla Energia Plus i 100% dla Energia Max w stosunku do rozliczonych opłat za usługi ładowania w roamingu, które naruszają zasadę określoną w pkt. 3.4. w regulaminie.

Obowiązujące ceny za kWh nie uległy zmianie. Aktualny cennik dostępny jest tutaj.
Coś tu nie zadziałało. Wczoraj zgłosiłęm zmianę z PLUS na MAX i mam informacje, że MAX będzie dopiero od 1 sierpnia :(., a nie od dzisiaj.

Cav

Pionier e-mobilności
Przeczytaj regulamin, czy na pewno nie dotyczy to zmian z bezpłatnego abo na płatny i ew. reklamuj.