Sawa, mógłbyś się dopytać co ze skanami dla mojego zamówienia? 😂Odbieram dzisiaj.
Sawa, mógłbyś się dopytać co ze skanami dla mojego zamówienia? 😂Odbieram dzisiaj.
Piona, u mnie to samo. Chciałem, żeby mi domontowali homelink przed odbiorem, ale chyba nic z tego nie będzie. Mimo opłacenia faktury w całości i tego, że auto jest na placu będę musiał tam pojechać tylko po to, żeby nim wjechać do serwisu. No nic, może dadzą Y na czas montażuNie, nie mam dokumentów, nikt nie odbiera moich telefonów, nikt nie odpisuje na moje emaile, nikt nie odpisuje na moje SMSy, zero kontaktu, zero informacji. Samochód w całości opłaciłem ponad tydzień temu.
Jezeli jestes bardzo zdesperowany zadzwon z aplikacji na ogolny numer tesli w Holandii, zazwyczaj sprawa byla przekazywana dalej i ktos w koncu zaczynal odpowiadac albo oddzwanialNie, nie mam dokumentów, nikt nie odbiera moich telefonów, nikt nie odpisuje na moje emaile, nikt nie odpisuje na moje SMSy, zero kontaktu, zero informacji. Samochód w całości opłaciłem ponad tydzień temu.
Czy ja wiem... Nie zobaczysz korektora na lakierze po ciemku, jak zobaczyłem na FB co się odwala z porysowanymi zderzakami po nieumiejętnym zjeździe z lawety to chyba na odbiór wezmę porządną lampęWidzę, że chyba miałem dużo szczęścia... Umówiony byłem dzisiaj na 13.30, rano zadzwonili że maja meksyk, bo dostawa im wjechała i żebym nie przyjeżdżał wcześniej niż o 15, a w zasadzie im później tym lepiej.
Chciałem żeby mi przygotowali samochód na zimowych oponach, na to też nie mają czasu.
da sie dostarczyc same zimowki zeby zalozyli czy tylko w gre wchodza cale kola do podmiany? na forum czytalem, ze nie przyjmuja samych oponChciałem żeby mi przygotowali samochód na zimowych oponach, na to też nie mają czasu.
Nie denerwuj się wszystko się skończy dobrze, ja też tak miałem,Nie, nie mam dokumentów, nikt nie odbiera moich telefonów, nikt nie odpisuje na moje emaile, nikt nie odpisuje na moje SMSy, zero kontaktu, zero informacji. Samochód w całości opłaciłem ponad tydzień temu.
jaką, i gdzie?Jaką k... lawetę?
Przywioza na lawecie pod dom, byle bys odebral.Nie denerwuj się wszystko się skończy dobrze, ja też tak miałem,
dodatkowo mi jeszcze mówili że jeżeli do piątku nie będą mieli dokumentów od leasingu to auto trafi na lawetę...
Jaką k... lawetę?