Dokumenty dostałem w zeszłym tygodniu w środę, następnie zarejestrowałem samochód, dzisiaj odbiór. Najpierw opłacasz fakturę, potem czekasz na dokumenty, rejestrujesz, ubezpieczasz i umawiasz sie na odbiór.napisz ile wcześniej dostałeś dokumenty do rejestracji?
dostajesz FV do oplacenia, potem przysylają dokumkenty i rejestrujesz ubezpieczasz i z tym w ręku jedziesz do wawy ?
A z ciekawości, wysyłają kurierem (jakim?) czy zwykłą pocztą? Dostałeś jakieś info o tym, że wysłali, z jakimś numerem trackingowym?Dokumenty dostałem w zeszłym tygodniu w środę, następnie zarejestrowałem samochód, dzisiaj odbiór. Najpierw opłacasz fakturę, potem czekasz na dokumenty, rejestrujesz, ubezpieczasz i umawiasz sie na odbiór.
Chyba było to DPD, tak dostałem numer przesyłki mailem, ale się o niego upomniałem.A z ciekawości, wysyłają kurierem (jakim?) czy zwykłą pocztą? Dostałeś jakieś info o tym, że wysłali, z jakimś numerem trackingowym?
- Jeżeli mają na stanie to nie powinno być problemu, ja akcesoria które były mi potrzebne kupiłem przed odbiorem samochodu.@Sawa
Da się domówić dodatkowe karty dostępu na miejscu?
Wszystkie auta są z Chin? Jakość wykonania jest tragiczna, średnia, dobra?
W jaki sposób upomnieć się o numer trackingowy z dokumentami?
a nie jest tak że masz dwa tygodnie na opłacenie faktury i jak nie opłacisz to zamówienie przepada ?Robi się ciasno na placu, ciekawe ile zostanie przełożonych na Q1 z uwagi na opoźnienia z dotacjami :
Zasady płatności: Płatne w całości 7 dni przed dostawą
…to wychodzi nawet mnie niż 2 tyg na płatność bo terminy odbioru ustawiane są np. na 7/8 grudnia.Nie czytaliście warunków przed złożeniem zamówienia? 😅