mgapinski
Posiadacz elektryka
Skusiłbym się chętnie, szkoda, że nie ma home delivery jako opcja dostawy na stronie :/Przywioza na lawecie pod dom, byle bys odebral.
Skusiłbym się chętnie, szkoda, że nie ma home delivery jako opcja dostawy na stronie :/Przywioza na lawecie pod dom, byle bys odebral.
Ta, nie mieszczą się na swoim parkingu. Doliczyłem co najmniej 250 sztuk.Umówiony byłem dzisiaj na 13.30, rano zadzwonili że maja meksyk, bo dostawa im wjechała i żebym nie przyjeżdżał wcześniej niż o 15, a w zasadzie im później tym lepiej.
Moim zdaniem bez szans. Podejrzewam, że nie ma na to czasu. Miejsca tez brakuje. Jest tak ciasno, że ciężko dojść do auta, a co dopiero do niego wsiadać.A czy zanim odbieracie dokumenty (…) mieliście pomysł, żeby obejrzeć samochód?
- pytałeś o hak lub inne "dodatki"?Jak macie jakieś pytania to dajcie znać postaram się odpowiedzieć/sprawdzić w miarę możliwości.
- Nie, hak nie jest mi potrzebny. Inne dodatki (keyfob i wall connector) dokupiłem przed odbiorem.- pytałeś o hak lub inne "dodatki"?
- jakie kupiłeś/założyłeś opony?
- zaznaczyłeś w protokole jakieś niezgodności?
- Auto odbierałem jak się zaczynało robić ciemno, ale było jeszcze na tyle widno, żeby mieć dobry ogląd.Cześć.
Fajnie, że bezproblemowo. Gratuluje. Auto oglądałeś na placu czy było w jakimś innym miejscu. Chodzi mi o to, że odbiór po np. 16.00 kiedy robi się ciemno jest słaby.... Jak wiesz ja odbieram 7.12. Odnośnie baterii, chciałbym potwierdzić pewne zasłyszane wcześniej stwierdzenia - czy Twój VIN ma na 8 pozycji literę J czy A ? Czy w karcie pojazdu masz oznaczenie baterii E6LR (to jest 60 -tka), czy VIN od 6 pozycji od końca zaczyna się powyżej 391.... Wiesz kiedy wyprodukowano auto - pojawiały się informacje że od 10.10.2021 auta mają już większą baterię....
Bardzo dziękuje za odp..- Auto odbierałem jak się zaczynało robić ciemno, ale było jeszcze na tyle widno, żeby mieć dobry ogląd.
- VIN na 8 pozycji ma A
- Mam oznaczenie E6CR
- Auto wyprodukowano 14.09.2021