Grudniowa dostawa podąża ze wschodu.

motorolapl

Zadomawiam się
tak jak napisał solik, od leasingu mamy Emil Płonka z EFL z Kalisza, specjalista od tesli, od ubezpieczeń polecam Michał Beaver ,
jeśli chodzi o kontakt z Teslą to oni pracują w takzwanym "half duplexie", czyli jak coś od Ciebie potrzebują to do Ciebie zadzwonią, a do tego czasu czekasz :) wszystkie informacje masz na koncie, w internecie, oni tylko wydają auta jak już one dotrą na plac :) wiem że to inaczej niż wszyscy pozostali ale działa (pod warunkiem że nie ma utrudnień a jak wiadomo w Polsce są utrudnienia)
przestancie reklamowac tego Emila.
oferta na leasing od niego jest najdrozsza. 108%
a za pakiet ubezpieczenia 7500!
kosmos

chewbacca

Posiadacz elektryka
Koszt leasingu zależy od wielu czynników. Od wpłaty początkowej, wartości wykupu, okresu leasingowania, skorzystania z produktów pobocznych.... Wypisywanie kto ile ma procent bez określania warunków ma tyle samo sensu co nie pisanie niczego.

WielkiSzuuu

Zadomawiam się
Koszt leasingu zależy od wielu czynników. Od wpłaty początkowej, wartości wykupu, okresu leasingowania, skorzystania z produktów pobocznych.... Wypisywanie kto ile ma procent bez określania warunków ma tyle samo sensu co nie pisanie niczego.
dokładnie tak jest,
jak wysłałem zapytanie do kilku firm to każda oferta była bardzo zbliżona do siebie.

danielm

Pionier e-mobilności
kosmos
to że jest coś najtańsze nie zawsze oznacza że jest najlepsze. chciałbym pakiet ubezpieczenia za 7500, ja płaciłem 9600 dwa lata temu w PZU (osoba prywatna a nie leasing)

krzyss

Pionier e-mobilności
kosmos
Emil ma drogo, ale ogarnia wszystko tak ze niczym sie nie musisz zajmowac, ja mam taniej w Santander ale troche stresu to kosztowalo...