Nie wiem od czego to zależy, ale u mnie oprócz daty odbioru(całkiem odległa - 9.12) pojawiła się też faktura. Może się szybciej ogarną z dokumentami jak zapłacęWcześniej pisałem o tym, że w aplikacji nie pojawia się data odbioru. Pojawia się jak wstępnie formalności zostaną ogarnięte. Pewnie zależy od "flow" w punkcie odbioru. Zostało ustalone wstępnie na dwa tygodnie od chwili wylądowania pojazdu na placu.
E tam znowu męka, dzięki zameldowaniu pod miastem w wydziale komunikacji załatwiam wszystko od ręki. Ciekawe ile już mają elektryków, bo numeracja zielonych blach leci u nas od zera. Szczęśliwiec z ZPL 0001E pomyka BMW i3 z innogy. Nie brałem finansowania więc z górki.Od finansowania zależy, pojawia się faktura, którą należy opłacić najpóźniej 7 dni przed dostawą (a.k.a. odbiorem). Jak zapłacisz, to się ogarną. Ale to nie koniec męki, bo jeszcze rejestracja po Twojej stronie.
Mozna próbowac "stalkować" jeszcze te osoby ( tyle widzę na linkedin ) - pewnie struktura email jest stała czyli - jkubik@, pwitkowski@ ijanicka@...Cześć.
Panowie potrzebuje Waszej pomocy. Mam zamówione auto - SR+ i problem związany z koniecznością zmiany danych adresowych. nie mogę złapać kontaktu z T. Na 4 numery telefonów w moim posiadaniu nie udaje mi się dodzwonić. Adres mailowy do p. Paczulis tez nie pomógł. Macie może jakieś inne namiary mailowe….
Super pomysł. Dziękuje za pomocMozna próbowac "stalkować" jeszcze te osoby ( tyle widzę na linkedin ) - pewnie struktura email jest stała czyli - jkubik@, pwitkowski@ ijanicka@...
View attachment 2806
No i jest!Kamery drogowe, A1.Cestne kamere - Prometno-informacijski center
www.promet.si