Czyli znowu, przez kilku debili, cierpi reszta :/Użycie danych z kamery wewnętrznej było kiedyś do zatwierdzenia wyrażenia na to zgody. Ciekawe czy odwołanie pozwolenia ma wpływ na AP?
A czy profil ma tu znaczenie? Bo można wywalić i.... zrobić sobie nowy
Ale kilka ciekawostek:Czyli znowu, przez kilku debili, cierpi reszta :/
A jak idzie z omijaniem wysepek? Do tej pory robił to jak uczniak, czyli inicjował skręt w momencie mijania wysepki, zamiast przed?Ale kilka ciekawostek:
1. Wycieraczki działają lepiej. Nie idealnie ale lepiej
2. Autopilot zachowuje się bardziej naturalnie. Częściej koryguję zakręt podobnie jak człowiek. Zazwyczaj na ostrych łukach na ekspresówce byłem zesrany bo jechał prosto na ścianę i nagle ostry zakręt. Teraz działa to płynniej.
3. Jak zwalnia przed autem i auto zmienia pas to zazwyczaj był 3-4 sekundowy lag zanim auto przyspieszało do żądanej prędkości. Obecnie działa to dynamicznej.
Co do samego Assist Park to jestem ogromnym fanem. Jak dla mnie działa super, jest bardzo dokładne, nawet jeżeli chodzi o przód pojazdu. Mimo kiepskich warunków u mnie płynnie rysuje świat wokół
Oj niestety nie mam doświadczenia. Rzadko miałem odpalony w pobliżu wysepekA jak idzie z omijaniem wysepek? Do tej pory robił to jak uczniak, czyli inicjował skręt w momencie mijania wysepki, zamiast przed?