Holiday Update - spekukacje

poochaty

Posiadacz elektryka
Wiem, że to może nie dla wszystkich jakiś super feature ale pamiętam, że była gdzie informację, że z którymś updatem będzie możliwość wyłączenia ładowarki indukcyjnej :unsure:
Nie lubisz się podładować czy masz jakąś niekompatybilność?

Krisou

Zadomawiam się
Nie lubisz się podładować czy masz jakąś niekompatybilność?
Czasami mi się potrafi iPhone nagrzać na tyle, że mam info, że naładuje się jak się schłodzi (szczególnie jak leci coś z niego po bluetooth np. podcast itp.) Czasem nie potrzeba ładować więc fajnie byłoby mieć możliwość zarządzić tym. Ale temat był dawno i ostatnio nie kojarzę, żeby ktoś do niego wracał więc może temat umarł :)

slaveq

Pionier e-mobilności
Czasami mi się potrafi iPhone nagrzać na tyle, że mam info, że naładuje się jak się schłodzi (szczególnie jak leci coś z niego po bluetooth np. podcast itp.) Czasem nie potrzeba ładować więc fajnie byłoby mieć możliwość zarządzić tym. Ale temat był dawno i ostatnio nie kojarzę, żeby ktoś do niego wracał więc może temat umarł :)
Było dyskutowane, połóż telefon ekranem do dołu. Ja tak robię i to jest szybsze niż grzebanie w ustawieniach.

wiktor

Posiadacz elektryka

a to jaki masz model, że sie tak grzeje?

poochaty

Posiadacz elektryka
Czasami mi się potrafi iPhone nagrzać na tyle, że mam info, że naładuje się jak się schłodzi (szczególnie jak leci coś z niego po bluetooth np. podcast itp.) Czasem nie potrzeba ładować więc fajnie byłoby mieć możliwość zarządzić tym. Ale temat był dawno i ostatnio nie kojarzę, żeby ktoś do niego wracał więc może temat umarł

Indukcja niszczy baterie w iphonach…
W iPhonach czy wogóle? Przecież iPhony nie mają jakiejś innej marsjańskiej baterii.

chewbacca

Posiadacz elektryka