Holiday Update - spekukacje

piotrazz

Posiadacz elektryka
Eee .. tam. Ja liczę że w końcu FSD za które zapłaciłem jak "za zboże" wreszcie zacznie działać w Europie bo na razie to od roku widzę tylko cofanie się a nie postęp (m.in. summon i autoparkowanie które jeszcze rok temu "jakoś" próbowały działać a teraz to tylko pozycja w menu.) Najlepiej opisuje to @Bronek .
Pełny FSD to lekki overkill. Po dyskusji z kilkoma użytkownikami Tesli przed zakupem i ich rozczarowaniem poziomem autonomii w tych modelach w Europie chyba podjąłem właściwą decyzję w przypadku prywatnego auta by nie kupować FSD. Gdyby cena była w okolicy 10k PLN za FSD to zupełnie inna sprawa. 40k PLN nie jest warte zachodu moim zdaniem.

Ratt

Posiadacz elektryka
Pełny FSD to lekki overkill. Po dyskusji z kilkoma użytkownikami Tesli przed zakupem i ich rozczarowaniem poziomem autonomii w tych modelach w Europie chyba podjąłem właściwą decyzję w przypadku prywatnego auta by nie kupować FSD. Gdyby cena była w okolicy 10k PLN za FSD to zupełnie inna sprawa. 40k PLN nie jest warte zachodu moim zdaniem.
Wiem. Ale też jest to spowodowane ociężałością europejskiego systemu prawnego którego konsekwencją jest takie a nie inne działanie FSD w Europie :(

daniel

Señor Meme Officer

Michal

Moderator
Ahhh, żeby tylko dało wyrównywanie głośności w Spotify...