Holiday Update - spekukacje

Pleśniak

Posiadacz elektryka
Ciekawe - ktoś na reddicie napisał, że po updacie można wyłączyć wycieraczki na autopilocie. Jeśli to prawda, to bardzo dobra zmiana.

nabrU

Moderator
Też mi właśnie instaluje się 2023.44.30.4 (y)

TicWatch pro3 LTE, esim - robi za pilota kartę kredytową, telefon i apk Tesli
Z pomocą aktualnie dwóch aplikacji WattTime i WattKey.
Mam z 2 lata? Czy coś kolo tego?

Właśnie sprawiłem sobie Ticwatch Pro 3 Ultra GPS (za niecałe 86 funtów na Amazonie!) i też mam zamiar poinstalować te apki do obsługi Tesli. Niestety eSIM nie działa u mojego operatora więc wersja LTE odpada u mnie.

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Też mi właśnie instaluje się 2023.44.30.4 (y)

Właśnie sprawiłem sobie Ticwatch Pro 3 Ultra GPS (za niecałe 86 funtów na Amazonie!) i też mam zamiar poinstalować te apki do obsługi Tesli. Niestety eSIM nie działa u mojego operatora więc wersja LTE odpada u mnie.
U mnie też nie dzialało esim (plus) i wziąłem za 5 zł! na karte w Orange.
Założyłem tam konto I Mam od kilku lat.
JAK spadnie mi kasa na koncie to doplaca się automatycznie z karty 25 zl ( i to jest gdzieś z 3 x w roku) .tak ustawilem
Dzięki temu zegarek płaci wcsklepe i jest pilotem i aplikacją do Tesli bez kontaktu z telefonem, odbiera maile itp
A jak chcę aby odbierał z głównego numeru Plus, to jednym kliknieciem w specjalną ikonę programiku na bazowy telefonie przekierowuje rozmowy wszystkie na zegarek. (easy Call Forwarding)
Dzwonię normalnie i nawet jakość bez słuchawek jest ok ale noszę je na ogół

Ad wycieraczki po chwilowym zastanowieniu chyba się nauczyły kołobrzeskiej pogody i jest ok.

nabrU

Moderator
U mnie też nie dzialało esim (plus) i wziąłem za 5 zł! na karte w Orange.
Założyłem tam konto I Mam od kilku lat.
JAK spadnie mi kasa na koncie to doplaca się automatycznie z karty 25 zl ( i to jest gdzieś z 3 x w roku) .tak ustawilem
Dzięki temu zegarek płaci wcsklepe i jest pilotem i aplikacją do Tesli bez kontaktu z telefonem, odbiera maile itp
A jak chcę aby odbierał z głównego numeru Plus, to jednym kliknieciem w specjalną ikonę programiku na bazowy telefonie przekierowuje rozmowy wszystkie na zegarek. (easy Call Forwarding)
Dzwonię normalnie i nawet jakość bez słuchawek jest ok ale noszę je na ogół

Sprawdziłem i jest u mnie tylko jeden operator, który oferuje eSIM na kartę (Lycamobile) więc w sumie mogłem wziąć model LTE, ale z drugiej strony zegarek kosztuje już 3 razy drożej (czytaj: Amazon nie ma na niego tak dobrej promocji ;)). Telefon i tak mam zawsze przy sobie więc (o ile dobrze kumam) cała funkcjonalność będzie działać po BT (poprzez telefon) lub WiFi (w domu i hotspoty)

1703003168374.png

Sorki za off-topic, ludziska :p

Last edited:

pmlody

Pionier e-mobilności