Holiday Update - spekukacje

Pepek

Posiadacz elektryka
Z tym nowym banem to jak ktoś już to gdzieś zaznaczał najważniejsze obecnie są pierwsze sekundy (15? - 30?) po aktywacji AP. Jak wtedy się nic nie odwala, to potem już kamera obserwuje i przy mniejszych rozproszeniach każe rzadziej ruszyć kierownicą, a jak się bardziej rozpraszamy, to częściej, ale generalnie jest nadal ok IMO.

zibizz1

Pionier e-mobilności
Dokładnie, jak nam zwróci uwagę w pierwszych sekundach to trzeba wyłączyć i włączyć ponownie. On obserwuje cały czas, u mnie dźwięk ostrzeżenia odtwarza równocześnie z dźwiękiem włączenia gdy włączam lewą ręką przez sexy button a prawa nie była długo na kierownicy

Bronek

Pionier e-mobilności
2023.44.30.8 może nie ma to związku ale
Jadąc swoją drogą testową ponownie mapy kicha
Błąd prędkości (tradycyjny) i 50 zamiast 90 a do tego powróciło 60 km/h w miejscu gdzie to dotyczy samochodow pow 3,5 T. DMC czyli znak z busem pod ograniczeniem
Oba błędy to powtórka z rozrywki, po czasie gdy ich już mnie bylo.

Pojawiała się ostra reakcja na szybkim łuku dla mnie w prawo, na zwykłej drodze. Dobrze pomalowanej bez pobocza.
Jechałem na AP 91km/h. (max bylo 90)
Zawsze się bałem spotkania mojego lustereka lewego z kimś kto jedzie z naprzeciwka , bo ma tendencję do ścinania. Szczególnie dostawczaki których kabina to np, 205 cm a buda już 230 +cm szerokości
I byla taka sytuacja dzisiaj
Tesla dohamowała i uciekła lekko w prawo. Kiedyś miałem duszę na ramieniu, albo gałką zwalniałem albo przjmowalem kierowanie.
Mam to na filmiku ale tego tak nie widać jak było czuć

Last edited:

radioaktywny

Pionier e-mobilności
To nowe uaktualnienie ujawniło u mnie usterkę, albo ja robię coś nie tak. Mianowicie nie zasysa plików z USB, konkretnie dźwięków zamykania auta. Są w formacie wav, prawidłowo opisane czyli LockChime.wav, a samochód ich nie widzi i cały czas jest standardowy komunikat o warunkach jakie musi spełniać wgrywany plik. Albo ja coś robię nie tak.

Bronek

Pionier e-mobilności
U mnie wybranie USB w zakładce zabawy automatycznie wyłącza ptaszka " dźwięk zamykania w ustawieniach auta. Moze tam wyłącz bo u jeśli tam jest ptaszek na niebiesko tobedzie normalny dźwięk
Albo masz coś z plikiem?
USB musi być ze schowka

radioaktywny

Pionier e-mobilności
Tak, USB jest ze schowka. Czy masz osobną partycję na dźwięki zamykania, czy po prostu kopiujesz je w formacie wav pod teslowym plikiem Teslacam?