Tak zrobiłem-czekam na odpowiedz ;-)W katalogu części nie widac homelinka. Ale w manualu jest instrukcja montażu
Ja bym w apce napisał do serwisu czy da się zamontować...
Retrofit? Strasznie drogo chcą za ten moduł. Jak pamiętam to instalowałem swój za ~1200 zł brutto.Własnie dostałem odpowiedz od Tesli.Wycena Homelink do TM3 2024+ obejmuje : HOMELINK RETROFIT 1508524-00-A (1288,62 zł netto) oraz MODULE,HOMELINK V OPTION 2 1114984-00-B (461,46zł netto).
Chce się umówić na montaż w/w przez serwis mobilny ale w aplikacji mam tylko możliwość wyboru serwisu stacjonarnego. Jak zamówić mobilny serwis?
Też mnie ta cena zaskoczyła-tymbardziej ,że w sklepie Tesli homelink do modelu Y i 3 (do 2022roku) koszt ok 1600zl brutto. Dla modelu Highland wychodzi ponad 2100zl brutto...,a urządzenia raczej te same.Chyba montaż będzie bardziej skomplikowany(zdjęcie zderzaka?)Retrofit? Strasznie drogo chcą za ten moduł. Jak pamiętam to instalowałem swój za ~1200 zł brutto.
O ja pierdziu ale nakombinowali tutaj. A takie proste było to wcześniej. Nadal da się to samemu zrobić ale żeby trzeba zderzak ściągać to straszna lipa.Też mnie ta cena zaskoczyła-tymbardziej ,że w sklepie Tesli homelink do modelu Y i 3 (do 2022roku) koszt ok 1600zl brutto. Dla modelu Highland wychodzi ponad 2100zl brutto...,a urządzenia raczej te same.Chyba montaż będzie bardziej skomplikowany(zdjęcie zderzaka?)
service manual