Jeżeli ludzie na tym forum czyli osoby przekonane do EV kręcą nosem na taki wynalazek to jestem ciekaw jak przekonasz w przyszłości na to auto osobe która nie jest takim fanem EV i nie rozumie tego...
Szanuje opinie tutaj przedstawione , może i jest wynalazek pełna zgoda wyprodukowany w Chinach .Wbijając w szczegóły to jest tam zakaz importu aut ,jeśli ktoś chce sprzedawać na ich rynku jest zmuszony produkować na miejscu w kooperacji z Chińczykami . Co do auta utrata wartości Ok pewnie będzie ,każda marka traci taki rynek ,natomiast jakość wykonania to mnie absolutnie nie martwi ,że produkuje jakaś Chińska .Dlaczego tych modeli nie ma w Europie ,nie chodzi mi tylko o tą Hondę ,bo my nie jesteśmy jak narazie dla nich atrakcyjnym rynkiem .Posiadają swój wewnętrzny do tego cała Azja ,Brazylia ,Australia ,zgarnęli Kacapów

więc mają co robić .A teraz z własnego doświadczenia i nie na temat ,pracowałem dla dużej Polskiej firmy AGD lata temu proszę sobie wyobrazić że tacy potentaci jak Electrolux , Whirlpool, Samsung ,Bosch&Simens produkują wszystko w Europie? Nie produkują nikomu nie opłaca się produkować tzw.najtańszego okapu w ofercie wszyscy jak jeden kupują w Chinach nikt w Europie nie był wstanie konkurować cena .Tak jest z pralkami ,czy Amica je produkuje nie bo sprzedała swoje zakłady ,pralek i lodówek Samsungowi .Czy pozostali wszytko produkują oczywiście nie, są firmy które robią to w takich ilościach i cenach ,do których w Europie nie możemy się zbliżyć .Wszyscy ale to wszyscy najwięksi kupują w Chinach i sprzedają pod swoją marka .Pracowałem też wiele lat dla największej firmy AGD z Korei nie uważam ich za tytanów jakości ,w sumie będąc bezpośrednio przy produkcji nie jest to nie wiadomo co .Przepraszam za długość ale do Kia i Hyundai mnie nikt nie przekona ,szanuje natomiast prawo wyboru i gustu .
Przepraszam za długość