wuja7
Zadomawiam się
Hej - przy okazji serwisu po dwoch latach, calkiem przypadkiem okazalo sie, że moje auto nie bralo udzialu w akcji serwisowej dotyczacej softu, która niby byla przeprowadzana w lutym 2024 (moje auto bylo wtedy na placu u niemca rozbite, wiec nie dziwota). Ale co ciekawe wyszlo to dopiero po tym, jak zaczalem narzekac na soft, ze to wszystko zyje swoim zyciem, ciagle sie resetuje (nawet w czasie jazdy, ale co ciekawe auto dalej jedzie) i dopiero wtedy pan to zauwazyl. No to sie umowilem z nim na kolejny raz, bo ten uprgrade mial trwac caly dzien u nich (sam nie moglem tego zrobic, brawo VW). Zrobili, choc trwalo dluzej, bo dyskutowali z Niemcami czy zrobili dobrze i kto ma racje jak to zrobic, no ale odebralem. Na drugi dzien okazuje sie, ze nie moge sie ciagle polaczyc z apki z moim samochodem, a niektore uslugi, np sprawdzanie wersji softu, mowia ze auto nie ma polaczenia z siecia. Po dluzszej samodzielnej walce, ktora nic nie zmienila, dzwonie i znowu sie umawiam, ze mi to nie do konca jakos dziala, ze nie mam polaczenia z autem, no to oni, zebym podjechal to zobacza. Ale nagle, jakos po trzech dniach czyli jeszcze przed moim terminem, nagle auto mowi: "mam nowa poprawke, czy zainstalowac?" - no to ja tak troche niepewnie : jasne instaluj (ki czort skoro nie ma sieci??). Mijaja trzy minuty i nagle ... wszystko dziala! Apka sie łaczy bez problemu, sprawdzam wersje softu i nie ma komunikatu o braku sieci tylko wyskakuje numer 3.7 !! Nie wiedzialem nawet, ze taka juz jest dla wersji przedliftowych.
Nie mam pojecia czy ona cos zmienia i czy cos dodaje - osobiscie nic nie zauwazylem, ale po prostu jest mega stabilna jak na razie (jakis tydzien dziala bez resetow i innych problemow) wiec dla mnie to juz i tak sukces.
Tak czy inaczej - polecam zadzwonic do serwisu, bo skoro mi to zrobili (z problemami, ale jest) to wam tez moga. Nie wiem czy taki upgrade jest robiony po gwarancji tez za darmo, ale na gwarancji robia za darmo. Robilem na Polczynskiej wiec polecam, bo maja to juz na mnie przetrenowane.
Nie mam pojecia czy ona cos zmienia i czy cos dodaje - osobiscie nic nie zauwazylem, ale po prostu jest mega stabilna jak na razie (jakis tydzien dziala bez resetow i innych problemow) wiec dla mnie to juz i tak sukces.
Tak czy inaczej - polecam zadzwonic do serwisu, bo skoro mi to zrobili (z problemami, ale jest) to wam tez moga. Nie wiem czy taki upgrade jest robiony po gwarancji tez za darmo, ale na gwarancji robia za darmo. Robilem na Polczynskiej wiec polecam, bo maja to juz na mnie przetrenowane.