Miałem to samo wrażenie w ID3, u góry ciasno, a kilka osób się mi dziwiło jak to możliwe... Siedzi się nisko - bo na baterii a głowa ma mało miejsca w każdą stronę...Nisko nad głową dach z panorama i pewnie to ona powodowała wrażenie ciasnoty
Miałem to samo wrażenie w ID3, u góry ciasno, a kilka osób się mi dziwiło jak to możliwe... Siedzi się nisko - bo na baterii a głowa ma mało miejsca w każdą stronę...Nisko nad głową dach z panorama i pewnie to ona powodowała wrażenie ciasnoty
chyba raczej "siedzi się wysoko bo na baterii"? aż usiądę dziś z tyłu i sam zobaczęMiałem to samo wrażenie w ID3, u góry ciasno, a kilka osób się mi dziwiło jak to możliwe... Siedzi się nisko - bo na baterii a głowa ma mało miejsca w każdą stronę...
No właśnie nie, fotel jest w położeniu jakby był normalnie w spalinówce, ale podłoga jest kilkanaście (dziesiąt?) cm wyżej co w efekcie daje odczucie że siedzisz na niskim zydelku choć świat oglądasz z wysoka.chyba raczej "siedzi się wysoko bo na baterii"? aż usiądę dziś z tyłu i sam zobaczę
Ot i to jest właśnie subiektywne odczuciesorry, ale nie stwierdziłem czegoś takiego