Instalacja wallboxa w garażu podziemnym

Anderus

Zadomawiam się
Cześć wszystkim, czy ktoś ma do polecenia firmą inną niż Bezszelestni (zauważyłem coraz więcej złych opinii tj. bardzo długi czas oczekiwania i olewanie klienta) do całego procesu doboru oraz instalacji ładowarki do samochodu elektrycznego w garażu podziemnym?

Michciu94

Zadomawiam się
Dzięki za tego linka!
Im więcej takich spraw wygranych, tym łatwiej będzie następnym wnioskującym. Bo każda wspólnota kilka razy się zastanowi, zanim zacznie utrudniać :)

U mnie, po 15 miesiącach całego procesu, wreszcie finisz! Wszystkie papiery pozbierane, projekt przygotowany i uzgodniony w Energetyce, jest zgoda możnowładców. Nareszcie perspektywa montażu EVSEw najbliższych 2 tygodniach :cool: Ech, po tym wszystkim czuję się jakbym miał zakładać kolonię na Księżycu, a nie rozciągać kable pomiędzy skrzynkami elektrycznymi :ROFLMAO:

Dzięki za tego linka!
Im więcej takich spraw wygranych, tym łatwiej będzie następnym wnioskującym. Bo każda wspólnota kilka razy się zastanowi, zanim zacznie utrudniać :)

U mnie, po 15 miesiącach całego procesu, wreszcie finisz! Wszystkie papiery pozbierane, projekt przygotowany i uzgodniony w Energetyce, jest zgoda możnowładców. Nareszcie perspektywa montażu EVSEw najbliższych 2 tygodniach :cool: Ech, po tym wszystkim czuję się jakbym miał zakładać kolonię na Księżycu, a nie rozciągać kable pomiędzy skrzynkami elektrycznymi :ROFLMAO:
Jestem na podobnym etapie - montaż umówiony za dwa tygodnie, około tydzień na przyłączanie, założenie licznika i umowa także możliwe że pierwsze ładownie jeszcze w lipcu.