Jak tam Wasze wnioski (firmowe, bez leasingu)?

Jac3k

Posiadacz elektryka
Na dwa. Jeden odebrany w grudniu drugi w marcu.

Ja dostałem drugi raz do aktualizacji. Za pierwszym razem trzeba było dodać załącznik numer 4 a teraz zaktualizować dane polisy i wypełnić Załącznik numer 4.
Tego wniosku nie należy podpisywać wcześniej mimo iż tak jest napisane w mailach. Mój wniosek jest z 05.01.2022.

Załącznik nr 4, prosimy o uzupełnienie go o dane Wnioskodawcy. Dodatkowo weryfikacji wymaga polisa OC/AC, prosimy o załączenie skanu aktualnie obowiązującej polisy oraz o zmianę Załącznika nr 1 o dane aktualne czyli numer polisy, nowe daty obowiązywania

Hainer

Zadomawiam się
Po moim kolejnym telefonie na infolinie dostałem od miłej Pani informację, że nie ma pojęcia co się dzieje z moją umową, czyli nic się nie zmieniło od mojego ostatniego telefonu. Podała mi za to nowy adres do pisania skarg i zażaleń, może się komuś przyda i będzie chciał do nich napisać co o nich myśli: [email protected]

pigs

Zadomawiam się
Moja umowa gotowa. Podpisałem weksel. Jak dostarczę ubezpieczenie to jeszcze czekam na umowę cesji ubezpieczenia i powinno być zlecone do wypłaty.

Piernik

Posiadacz elektryka
Moja umowa gotowa. Podpisałem weksel. Jak dostarczę ubezpieczenie to jeszcze czekam na umowę cesji ubezpieczenia i powinno być zlecone do wypłaty.
No to gratulacje !!!
Znaczy jest to możliwe ;)
Umowa na spółkę czy JDG.
A czy na JDG to żona poręczała weksel ?
I weksel też podpis elektroniczny ?

Piernik

Posiadacz elektryka
JDG. Weksel podpisany z małżonką w siedzibie funduszu.
Mają jakieś ośrodki terenowe czy do Warszawy trzeba było jechać ?
Czy samą umowę elektronicznie czy też można było przy okazji podpisać w siedzibie ?
No i ostatnie chyba pytanie, kiedy składałeś wniosek ? ;)

pigs

Zadomawiam się
Mają jakieś ośrodki terenowe czy do Warszawy trzeba było jechać ?
Czy samą umowę elektronicznie czy też można było przy okazji podpisać w siedzibie ?
No i ostatnie chyba pytanie, kiedy składałeś wniosek ? ;)
Cytat z instrukcji "Podpisy na wekslu i deklaracji wekslowej powinny być złożone w obecności notariusza lub pracownika NFOŚiGW.". Czy można poza główna siedzibą funduszu to nie wiem.
Umowę miałem już podpisaną wcześniej podpisem kwalifikowanym.
Wniosek z drugiej połowy grudnia zeszłego roku.